Aklımdan Çıkmıyor !
-
Ben şuan fen lisesinde okuyorum;ama maalesef beklediğim lise olamadı.Çünkü hocalar senin çok şey bildiğini düşünüyorlar o yüzden konuları yüzeysel geçiyorlar ve senden emek bekliyorlar.Anadolu lisesinde okuyan arkadaşlarım ise durmadan inekliyorlar.Hocaları durmadan ödev veriyor.Durmadan test çözüyorlar.Bizde sistem öyle değil.Çalış çalışma kimse karışmaz.Ödevler ağır değil.Anlayacağınız işiniz kolay gibi gözüküyor ama yazılılarda hocalar soruları boru gibi sokunca öğreniyorsunuz bazı şeyleri ve ayrıca da sınavda öğrendiğim çok şey oldu ders çalışırken öğrenemediğim çoğu şeyi sınavlarda öğrendim:D:D:D
-
e aq bizde ders öretmiolar adam akıllı saolsn kizlar 1 gün önce calisma kagıdı veriolar ona claisioz ne cıkarsa şansımıza hocalar bise bilmioki zaten düz lise odlugnuu icin insan deil haywan gibi davraniolar
-
hocam çalışcan o zaman bi özel okula burslu kapak atıcaksın(dersane sınavlarında kendini gösterip) anca öle kapatırsı bu ezikliği(kendi içindeki)düz lise anadolu bilmemley farketmez aslında adamın içind eolacak..
-
boswer üzülme dostum düz lisedende kazananlar çok hemde çok güzel yerlerden sen şimdi lise derslerini ii tut oöbp ii gelsin sonu ii olur inşallah hayırlısı :)
-
eğitim sistemi (ilk, orta ve lise ) bina şartlarıyla , öğretmen kalitesiyle , öğrenci halleriyle tamamen çökmüş ve yerle bir olmuş vaziyette. bundan sonra okulların varlığı gereksizdir. bu kadar kötü mü diceksiniz evet bence bu kadar kötü.
Toplam Hit: 2153 Toplam Mesaj: 16