folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aklımdan Çıkmıyor !

Aklımdan Çıkmıyor !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Ben şuan fen lisesinde okuyorum;ama maalesef beklediğim lise olamadı.Çünkü hocalar senin çok şey bildiğini düşünüyorlar o yüzden konuları yüzeysel geçiyorlar ve senden emek bekliyorlar.Anadolu lisesinde okuyan arkadaşlarım ise durmadan inekliyorlar.Hocaları durmadan ödev veriyor.Durmadan test çözüyorlar.Bizde sistem öyle değil.Çalış çalışma kimse karışmaz.Ödevler ağır değil.Anlayacağınız işiniz kolay gibi gözüküyor ama yazılılarda hocalar soruları boru gibi sokunca öğreniyorsunuz bazı şeyleri ve ayrıca da sınavda öğrendiğim çok şey oldu ders çalışırken öğrenemediğim çoğu şeyi sınavlarda öğrendim:D:D:D

Pragmatism&Realism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    e aq bizde ders öretmiolar adam akıllı  saolsn kizlar 1 gün önce calisma kagıdı veriolar ona claisioz ne cıkarsa şansımıza  hocalar bise bilmioki  zaten düz lise odlugnuu icin insan deil haywan gibi davraniolar

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

hocam çalışcan o zaman bi özel okula burslu kapak atıcaksın(dersane sınavlarında kendini gösterip) anca öle kapatırsı bu ezikliği(kendi içindeki)düz lise anadolu bilmemley farketmez aslında adamın içind eolacak..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acirci
    acirci's avatar
    Erkek
    boswer üzülme dostum düz lisedende kazananlar çok hemde çok güzel yerlerden sen şimdi lise derslerini ii tut oöbp ii gelsin sonu ii olur inşallah hayırlısı :)

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. M.KEMAL ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    eğitim sistemi (ilk, orta ve lise ) bina şartlarıyla , öğretmen kalitesiyle , öğrenci halleriyle tamamen çökmüş ve yerle bir olmuş vaziyette. bundan sonra okulların varlığı gereksizdir. bu kadar kötü mü diceksiniz evet bence bu kadar kötü.
Toplam Hit: 2153 Toplam Mesaj: 16