Aklından Bir Sayı Tut Kitabı - Spolier İstek
-
S.a beyler az önce kitabın özetini okudum pek polisiye sevmem, o yüzden okumak istemiyorum. Ama mektuptaki sayıyı nasıl bildiğini çok merak ediyorum, spolier please.
-
Bilmiyor, sallıyor o rakamı yüzlerce kişiye gönderiyor..
Birinin aklından tuttuğu sayıyı tutturabiliyor yüzlerce mektubun arasından işte.
Daha hassiktirlik yerleride var kitabın bu kısım o kadar merak edilesi bişey değildi:)
Bilmiyor sallıyor tutturmayı deniyor yani. -
sayıyı bınlerce kişiye gonderiyo ıllakı bırı tutuyo , gerı donuyodu. öle hatırlıyorum valla bayagı once okudum :D
-
Yorumlardanda anlaşıldığı gibi pek merak edilecek birşey değil :)
Çin işkencesi - Emine Şenlikoğlu
Beyoğlunun En Güzel Abisi - Ahmet ÜmitOkunası tavsiye ederim.
-
iSo bunu yazdı
Birinin aklından tuttuğu sayıyı tutturabiliyor yüzlerce mektubun arasından işte.
Daha hassiktirlik yerleride var kitabın bu kısım o kadar merak edilesi bişey değildi:)
Bilmiyor sallıyor tutturmayı deniyor yani.
olayları bilmiyorum ama, kimin tutuğunu nerden anlıyor yani sazanlar nasıl geliyor? -
4Senarist bunu yazdıiSo bunu yazdı
Bilmiyor sallıyor tutturmayı deniyor yani.
olayları bilmiyorum ama, kimin tutuğunu nerden anlıyor yani sazanlar nasıl geliyor?kardeş gidip kitabı ksan olmazmı bende serisi ni aldım okuyacağım SPOİ isteme bence direk kendin oku!
-
Evet o kadar kötü kitap değil okunur, ama gözlerini sımsıkı kapat kitabından bir halt beklemeyin bence devamı niteliğinde.. ki devamı falan değil aynı dedektif başka bir olayı araştırıyor güzel değil :)
-
ayrıyetten polisie sevemem demişin de Grange oku bi kere siyah kan yada şeytan yemini :P
-
Hahaha iso senin hayal gücünü öpeyim :) kitabı okurken biraz merak etseydi adamın bunu bilinç altı taktikleri kullanarak yaptığınızda düşünebilirdi n ama Nato mermer Nato kafa işte önemli olan yazarın bunu nasıl açıkladığı değil bence böyle bir durumun nasıl mümkün olabileceğine dair merak ettirip hayal kurdurma si mesela benim aklıma söyle bişey geldi adam gözüne birini kestiriyor sonra masum bi vatandaş gibi bir kağıda yazılı adresi soruyor yolda adama adam kağıda bakarken kağıdın kıyısında köşesinde bi yerde her biri farklı renklerle 2436 yazıyor mesela adam bunu gördüğünü farkında değil ama beyni farkında ve eğer adam muhasebeci yada matematikçi gibi sayılarla sık ugrasan biri değilse kendisine sorulan aklından 4 basamaklı bir sayı tut gibi soruya kendine göre o an seçtiği ama aslında beynin bi yerinde sevilmek için uygun bir soruyu bekleyen bir rakam koyduğunu düşünebiliriz öpüyorum seni sen çizginin tesisin ismail :D
-
Nikoteen bunu yazdı
Hahaha iso senin hayal gücünü öpeyim :) kitabı okurken biraz merak etseydi adamın bunu bilinç altı taktikleri kullanarak yaptığınızda düşünebilirdi n ama Nato mermer Nato kafa işte önemli olan yazarın bunu nasıl açıkladığı değil bence böyle bir durumun nasıl mümkün olabileceğine dair merak ettirip hayal kurdurma si mesela benim aklıma söyle bişey geldi adam gözüne birini kestiriyor sonra masum bi vatandaş gibi bir kağıda yazılı adresi soruyor yolda adama adam kağıda bakarken kağıdın kıyısında köşesinde bi yerde her biri farklı renklerle 2436 yazıyor mesela adam bunu gördüğünü farkında değil ama beyni farkında ve eğer adam muhasebeci yada matematikçi gibi sayılarla sık ugrasan biri değilse kendisine sorulan aklından 4 basamaklı bir sayı tut gibi soruya kendine göre o an seçtiği ama aslında beynin bi yerinde sevilmek için uygun bir soruyu bekleyen bir rakam koyduğunu düşünebiliriz öpüyorum seni sen çizginin tesisin ismail :D
Olm kitap senin düşündüğün gibi derin değil lan valla:) Kitabın tek bu denli satmasının sebebi senin dediğin merakı arka kapaktan sonuna kadar enjekte etmesi. Bi numarası yok başka..
-
iSo bunu yazdıNikoteen bunu yazdı
Olm kitap senin düşündüğün gibi derin değil lan valla:) Kitabın tek bu denli satmasının sebebi senin dediğin merakı arka kapaktan sonuna kadar enjekte etmesi. Bi numarası yok başka..
Kitabin sonunu pat diye bagladi zaten hani olayi aciklama kisminda cok sade anlatti bu mu mk tepkisine yol acti.
Ama kitap okunur yani guzel kitap.