Akp = Demokrasi
-
AK Parti'de yine oylama krizi
TBMM Genel Kurulu’nda, Anayasa değişikliği teklifinin 1.tur görüşmeleri devam ederken, AKP’de oylama krizi yaşandı. AKP Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu’nun, oy kullanmadığı tespit edildi. Başbakan Erdoğan'ın bu duruma sinirlendiği gözlendi.Genel Kurul’da Anayasa değişikliği teklifinin 9. maddesinin oylanması sırasında, AKP Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu’nun, oy kullanmadığı tespit edildi. Başta grup yönetimi olmak üzere milletvekilleri Şahinoğlu’nu aramaya başladılar. Bulamayınca anons yapıldı ancak Şahinoğlu’ndan ses çıkmayınca Meclis dışında olduğu anlaşıldı ve telefonla ulaşıldı.
Şahinoğlu, kendisini telefonla arayan AKP yöneticilerine mazereti olduğunu ve en erken 15 dakika içinde Meclis’e gelebeliceğini bildirdi. Şahinoğlu’nun gecikeceği haberi verilen Başbakan Erdoğan’ın sinirlendiği gözlendi. Oy verme işleminin oyalanması da işe yaramadı. Şahinoğlu ancak, 9. maddenin oylamasından sonra gelebildi.
Şahinoğlu’nun oğlunun kaza yaptığı için oylamaya vaktinde gelemediği öğrenildi.akp demokrasisi :) her iki lafindan birinde demokrasiden bahseden bir basbakanin partisi. Parti icinde aykiri goruse kesinlikle yer yok. Nasil demokrasi ?
bu halsiyetsizler demokrasi demokrasi diye gidaklarken , bunlarin yalaklarida burda demokrasiden soz etmeleri cok komik, iki lafindan birinde "demokrasi" tanimi yapan basbakanin bu davranisi , acaba 3 lafindan birinin "laiklik" olmasi , acaba bu durumu nasil etkiler ?
Kadinin oglu kaza gecirmis , bu bir anne icin AKP DEMOKRASISINDEN daha onemli olamaz .
hele kaynak sitenin altindaki odun bir yalak yorumu , durumu ozetlemis ...
kaynak ( milliyet )...
-
sistem böle napcaksın
-
şimdi Ak Partinin demokrasisini sorgulamak bize mi düştü ?
sen bi de cehapenin mehapenin demokrasisine bak hele ! yalan dolan kin öfke üzerine kurulu
ne var bu istikrarlı ve başarılı hükümetimizde bu kadar eleştirilmeye çalışılıyor ? daha iyisini bulurlarsa getirsinler bakalım başa becerebilecekler mi ? :)
zaten bu ülkede iyi iş yapanların önü illa ki tıkanır ülkenin ileri gitmesinin istenmediği için.
-
chp nin kendi milletvekillerinin Ak Partinin getiridği değişikliklere evet oyu vermesinden korkup oylamaya bile sokmadığı bir ortamda , Ak Partiye taş atmaya çalışan Aydın Doğan 'ın gazetelerinden başka türlü çarpıtma beklenemezdi zaten ,
maximus zahmet edip chp nin ne kadar demokrtik olduğunu bi düşün istersen , neden chp nin millet vekilleri oylamaya katılmıyorlar ?
-
Şu durumda hiçbir yerde yok ki demokrasi akpde olsun. Chp milletvekillerine oy kullandırmıyor, Mhp kabul ve çekimser pusulalarını toplattırıyor kimse farklı oy vermesin diye... Demokrasi bize çok uzak bişey bunu anlayın. Biz her zamanki gibi kavga etmesini biliriz. Güçlü olan döver, bu kadar.
-
Akape yeni anayasa çalışmaları sırasında demokratik davrandı mı ki chp ve mhp oy kullanımı sırasında demokratik davranabilsin ?
size soruyorum akape şakşakçıları!
-
acıyorum küçük emraha
-emrah koş bakkalcı ananı zikiyo
-olsun abi kasap manav da sikiyo hiç olmazsa bakkal daha iyi tatmin eder
-
yahu koromozom sarmalinizmi dengesiz ?
Akpnin demokrasi anlayisi dedim. Hani her oturumunda , demokrasinin bu ulkeye kendileri ile geldigini savunanlara...
Alin iste 1923 den beridir olmayan AKP demokrasisi. onlarin demokrasi anlayisi bu iste , hala bana kalkip CHP diyenler var. AKP iktidara gelmeden once , bakin bakalim son 25 yildir CHP nin herhangi basarisi varmiymis( 2002 akp ile , chp ana muhalefet ) ? AKP turedi ayni anda CHP turedi. hala bana CHP diye atip tutanlar var :))))
-
Hocam sen yenısın galıba.... Valla matematık hocan goremesın bu esıtlıgı :) kesın sınıfta bırakır boyle esıtlıkmı olur :P
-
Bu olay gayet normal. Mantık çerçevesinde, objektif olarak bakalım:
Partiler belli görüşteki kişilerin birleşerek resmi bir örgütlenme oluşturmaları ile kurulan, siyasi görüş savunucularıdır. Bu bağlamda bir partideki kimselerin görüşlerinde farklılık olmaması o partinin despotizm ve baskıcı bir tutum sergilediğini göstermez. Bir olay üzerinden bu kadar kesin bir demokrasisizlik kanısına varmak yanlış olur. Vekil zaten kaza yapmış ve asli görevi addettiği parmak kaldırma törenine geç kalmış. Bence üzgün ve bitap, parti liderinin gözünde basamak gerilediği için.
Oy vermekten öte bir boka yarasalarya...
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
acıyorum küçük emraha
-emrah koş bakkalcı ananı zikiyo
-olsun abi kasap manav da sikiyo hiç olmazsa bakkal daha iyi tatmin eder
-----------------------------:) sağlam açıklamıssın hocam. nasıl olsa ötekilerde öyle bunlarda böyle olsun mantıgıyla hareket etmek ne kadar doğru acaba ?