AKP Çekirdek Kadrosu Hakkında!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------özel büro istihbarat arşivi.
Toplanmış, derlenmiş döküman ve makaleler.
+
bilemem artık 18 mi 19 yaşındamı çocuk yazmış ben elimde olan evrakları bire bir yansıtıyorum.
hoca in google da arama yapsan hepsini bulursunçalık gruubu aybayrak grubuna devletin törerans tanıdığını artık herkes biliyo :)
yada diğer şeyleri yı 1999 deği yıl 2009 iletişim hızla gelişti adam tıklıyo herşeyi öğreniyo AKp mi Allah belalarını versin yemiyecez dediler yemede çilleri geçtiler
şimdi götleri tutuştu :) bu belediye seçimlerinde aldıklarından 5-6 puan düşün çünkü bazıları şahsada oy veriyo akp ye değil yani genel seçim olsa akp tek başına iktidar olamama durumu var
erdoğan bunun çok farkında dünkü konuşmasını dinledim önceki seçim sonrası konuşmalarla değerlendirdim hiç yüzü gülmüyordu yüzü düşmüş ve kıpkırmızı olmuştu yüzü
insanın yüzü sinirlenince tartışınca birde seks isteyince kızarır tutup unakıtanla sevişmeyeceğine göre:)=
demekkitartışmalar oldu bazı milletvekilleri bazı bölgelerde tanıklarını belediye başkanı adayı gösterdi ordaki yönetimi yok saydı
bundan sonra iyi izleyin ekonomi nasıl canlanacak işsizlik artmaya devam ederse ekonomi kötüye giderse ve bir yeni oluşum mrkez sağda fırlar bunlara alternatif olursa akp biter yok olur..
Dsp nin krizinden sonra akp nasıl geldiyse Akp nin krizinden sonra başka parti geleilir. ve şuan çoğu kişi bu yeni oluşum üstünde çalışıyorlar eminim
neyse senin konu saptı kusura bakma bi başladım gerisi geldi :)
-----------------------------Eğer yazılan ile aynı nitelikleri taşıyorlarsa (yani yazılanlar doğru ise) Bu adamların bu sonucu bildikleri kesin ve diğer planları daha sert olacaktır bana göre.
-
HeadBanger bunu yazdı:
JeremYC30 bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
JeremYC30 bunu yazdı:
-----------------------------özel büro istihbarat arşivi.
Toplanmış, derlenmiş döküman ve makaleler.
+
bilemem artık 18 mi 19 yaşındamı çocuk yazmış ben elimde olan evrakları bire bir yansıtıyorum.
-----------------------------hmm :W sende mi orda çalışıyon yoksa sende o istihbaratın istihbaratını yapıp tbtyle mi paylaşıyon :W
-----------------------------Tahribat.com dan başkasının anlayabileceğini sanmıyorum o yüzden burada paylaşıyorum. elimdeki dökümanları okuyup paylaşamama gibi bir olanağım olsaydı kafayı yerdim.
kafa rahatlatma sadece.
-----------------------------:| sen mossad damı calıısıyon :|
kime calısıyorsun söyle :P
-----------------------------TBT ye çalışıyorum hocam :)