AKP-DTP Yakınlaşması
-
Akp de ABDde İsrailde Dtp de Pkk da aynısı. Ülkesini seven bunlardan uzak dursun.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Akp'nin politikasını doğru buluyorum..Önceki sayfada dediğim gibi...DTP'nin AKP'ye yaklaşması yada AKP'nin DTP'yi kendisine çekmesi-gitmesi demiyorum kendisine çekmesi diyorum- PKK'nın %49 çökmesi demekdir...
-----------------------------
1 . evet doğru ama biz pkk ile neden masaya oturacağız ? Türkiye pkk dan güçsüzmü sence ? buda bir sorun çözme yolu fakat pkk ile masaya oturmak demek aciz bir ülke olduğunu kabul etmek demektir.2 . pkk %49 bu şekilde çöküyorsa eğer yani masaya oturmayla çözülecekse bu sorun ülkenin yarısını vermen gerekir çünkü onların kürdistan hayali var başka bir şey değil !
3 . onbinlerce şehit vermişiz onlar ne olacak ? boşunamı öldü bu şehitler !
pkk nın ve dtp nin istediği tek bir şey var dişini göstermeyeceksin artık ıssıracaksın olay bu işte talabaniymiş barzaniymiş kafalarına kafalarına çakacaksın bombayı mermiyi bak bakalım onlarmı senin peşinde dönüyor senmi onların ama bunu sadece TSK ile yapamazsın siyasetinde buna aynı özeni göstermesi gerekir.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
Akp de ABDde İsrailde Dtp de Pkk da aynısı. Ülkesini seven bunlardan uzak dursun.
-----------------------------O zaman diyarbakırdaki dtpliler niye her fırsatta akp binasını taşlıyorlar?
Bu ikisi aynı şey değil mi? Neden mhp ve ya chp değilde akp binasını taşlıyorlar? Ben içlerindeyim Recep Tayyip'e atmadığı küfürü bırakmıyor dtpliler.
Bunun için asıl anti-tayyipler dtp ile aynı diye bir mantık yürütürsem daha doğru olur :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Sorunlar konuşarak çözülmeli , diyalogdan kaçınılmamalı
pkk ile masaya oturun demenin bir başka söyleniş biçimi...
Nasıl derler:EŞ ANLAMLI
-----------------------------Altına imzamı atarım..