folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP Forum Hacked

AKP Forum Hacked

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Onlar kılıçdaroğlunu heykliyo bunlar akpaforumu heykliyo.

Nasıl uzlaşılacak anlamadım gitti. Harbiden ilginç bir milletiz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

orda olcayatay denilen bi şerefsiz tbt nin linklerini yayınlayıp müridleri fişliyor görünümü veriyor.

eğer bu yazıyı okursa ona akıllan diyorum. Atatürkün Bursa Nutkunu oku. kölecilikle bi yere varamazsın.

orda bile Atatürke ağır eleştiri edildiğini görüp hala girenlerin zihniyeti balık hafızalı zihniyettir..

siteye index çekenler kocaelidenmiş :) bi değişiklik yapmışlar zor kurtarmışlar forumu eski forum çöp olmuş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    vuu siteyi açmışlar

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    id=20347  bu mu acaba :) o geri kafalı lavuk :)

neyse siteyi hackleyen imzama yazdığım adrese bana mail attı bu konuyu görüp yazdıkları

http://www.zone-h.org/mirror/id/9121472

Haci bu zone-h ama :S neden adamLar beni orda eLeşTirmiş o muhabbeTi anLamadım

ben neden tepki verildiğini söyledim sonra bunu yolladı

"Haci q yu fark ettigimde iş işten Coktan geçmişTi . Sonradan degiştiricekTim direk ConfigLeri sakLadıLar okuyamadım ama Tekrar HackLiyecegim o zaman daha düzgün bi meTin hazırLayacagım (:"

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rap_boy62
    rap_boy62's avatar
    Erkek
    Helal olsun bea
Toplam Hit: 9431 Toplam Mesaj: 56