folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Forum Klasikleri 2...

Akp Forum Klasikleri 2...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    trabson yazdıklarının hiçbiri akp sayesinde değil ki :) Hepsi Önderimiz, Liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK sayesinde. Ancak bunları değiştirmeye çalışanları farkettiysen akp kesimindeki insanlar. Oradaki yetkili ne benim ne de benim gibi ATATÜRKÇÜ düşünceye sahip bir kişi. ATATÜRKÇÜ bir düşünceye sahip olan kişi iranı çok güzelmiş gibi gösterecek bir yazı yazamaz. İran gibi olmak istiyorlarsa önce düşünceleriyle değil iranın hareket ettiği gibi hareket edip dünya devi denilen ülkelere baş kaldırsın artis tayyip. van münit van münit dedi hiçbirşey olmadı. Rassmussen denen dingil geçirdi kazığı erdoğana özür dileyecem müslümanlardan, yok şöyle yok böyle roj tv kapanacak dedi. Ne kerametse ondan da dönüldü. Türk milletini ya da doğrusunu söylemek gerekirse akp yalakalarını kandırmak bu kadar basit yani o olacka bu olacak bir b*k olmuyor sonuç itibariyle.

Obama geldi götüboklu ermeniler yüzünden Azeri kardeşlerimizle aramız açıldı. Başbakan her ağzını açınca yok Karabağ'dan çıkmazlarsa anlaşmayız diyor ama diplomatik kaynaklar karşılıklı ilişkilerin olduğunu söylüyor. Azeriler kızınca buna, Türk milleti kardeşimizdir Azeriler deyince erdoğan birdaha çıkıp Karabağ'dan çıkmazlarza sınır açılmaz vs diye yine kıvırıyor.

At gözlüğü ile bakmayıpta objektif bir şekilde bakıyorsan bunları görüyorsundur zaten ama yok at gözlüğüyle bakmıyorum deyip bunlarıda kabul etmiyorsan o zaman sende sadece tayyip gibi sözde işler yapıyorsun özde bir partiye bağlısın demektir :)

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama içimi dökeyim dedim

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Başlığa bak;Somali şeriatı kabul etti;görüyoruz,gemileri,gemicileri kaçıran kaçırana...

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yahsin
    yahsin's avatar
    Erkek

Dik%20DURUŞ%28MUŞ%29.Gördük%20:|

Dik DURUŞ'MUŞ

Toplam Hit: 2566 Toplam Mesaj: 14