AKP Kapansın, Youtube Açılsın Kampanyası
-
tam destek sonuna kadar destek.. helal super olmus, okurken bir an TÜRKLÜK damarım kabardı. yeter artık ezildigimiz, yok interneti kapa, yok ickiyi yasakla kimsinki sen dini zorla yasatıosun insanlara? bırak dinini yasamak isteyenide sogutma..
bi siir vardı bu akp ile ilgili onu bi bulamadım ya, forumda verilmisti ama bulamıorum sanırım baslıgını tam hatırlamıorum... bileniniz varsa buraya yapıstırırsa tam bu konuluk siir vala...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------youtube kapatılmasına yargıtay karar vermiyormu? Yasa açık açık Atatürk'e ve türklerehakaret eden misyonumuza uymayan siteleri engelleriz diyor. Youtube türkiye'ye ofis bile açmasın, Türkçe destek sunmasın. Ben Atatürk videoları ararken arada ne hakaretler çıksın. Kapatılması bence gayet güzel ve normal. Adamlar gerekirse 2 tane türk mod tutsun bu işlere özel. Adamlar türkleri takmıyor ozamanda yargıtay onları takmıyor. Gayet güzel bir sansür.
Bir arkadaş google atatürk pkk vs yaz demiş. Youtube ile google aynı şeymi arkadaşım?. Youtube'ye yüklenen videoları silebilirsin. Lakin google'nin nasıl çalıştığını hangi mantıkla neye göre ne yaptığını biliyorsun. Google bir arama motoru site değil yani o dediğin içerikli içinde barındırmıyor. Ama Youtube barındırıyor.
-----------------------------i$te bu zihniyete sahip herifler groups.google.com adresine erişimide yasaklamışlardı hatırlarsan ;)
-
arkadasım akp ye hakaret etmek kolayda youtube acılsın die bizde beklioz ama adam Atatürk'e hakaret eden video yu kaldırmadı buna karsı diilmisin?gökten taş yağsa akp oyunu diceksiniz bi party ancak bu kadar yıpratılablir helal olsun diyorum :)
-
ayrıca demek istediğim başka birşeyde var. Herkes Atatürk'cüyüz, Atatürk'ü seviyoruz önderimiz diye bağırıyorsunuz. Her konuya Atatürk'ü sokuyorsunuz. Peki sorarım size. Atatürk'e hakaret eden, türklere hakaret eden videoları barındıran site onları silmeye aciz veya bu konuda bir icraat yapmayan sitenin açılması için neden çabalıyorsunuz. Madem Atatürk'cüsünüz, Madem Atatürk'cüyüz ozaman Önderimize sahip çıkmamız lazım dimi. Ayrıca içki yasağı şu bu demişsiniz. Aslında eroin esrar kumar içki herşeyi serbest bırakcaksın ülke alsın başını gitsin. Sigara yasağınada karşı çıkın hadi.
-
:|
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------
yaa youtube la kapatma davasının ne alakası var youtube neden kapatıldı. Atatürk hakarette, Türk milletini aşağılamaktan kapatıldı.
-----------------------------eğer bu davranış kapatma için yeterli bir sebepse, akp nin çoktan kapatılmış olması gerekirdi ;)
youtube dan daha çok aşağıladılar Türk milletini, daha çok küfrettiler Ata ma..
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------POLECAT bunu yazdı:
yaa youtube la kapatma davasının ne alakası var youtube neden kapatıldı. Atatürk hakarette, Türk milletini aşağılamaktan kapatıldı.
-----------------------------eğer bu davranış kapatma için yeterli bir sebepse, akp nin çoktan kapatılmış olması gerekirdi ;)
youtube dan daha çok aşağıladılar Türk milletini, daha çok küfrettiler Ata ma..
-----------------------------Atatürk'e ne dediler.?
Ayrıca türk milletini aşalayacak ne dediler?
eğer kastın bir tarlada çalışan'a ananıda al git cümlesi ise. Bunun oyun olduğunu o adamı kimin tuttuğunu vs bilmenizde gerekir. TV lerde bu oyunun gerçeği açığa çıkarıldı he eğer kastın bu değlse
ne dedi merak ettim. Bilgileniyim bende
-
Atatürk e ibne diyen fıkrayı ben mi anlattım akp otobüsünde?
hadi o çiftçiyi başkası tuttu, tayyipi de mi başkası tuttu ananı da al git desin diye?
şehite kelle diye ben mi dedim?
apo olacak o.çuna ben mi sayın dedim?
daha ne hakaret edecekti? çıkıp ey Türk milleti ananı sikim mi dicekti?
demeyi bırak zaten siktiler memleketin anasını..
-
cold haklı adamın millete saygısı yok başkalarına saygısı ve sevgisi var gün gibi aşikar bu.
-
Demodor bunu yazdı:
cold haklı adamın millete saygısı yok başkalarına saygısı ve sevgisi var gün gibi aşikar bu.
-----------------------------zaten yargıtay kararlı kapacak akpartiyi