AKP Mitinginde Bir Çapulcu!
-
Akp seçmeni hakkında çok güzel bir analiz. Herkezin okuması gereken yazı.
-
akşam gördüm kalktım okudum. boşa okudum mk. sanki bişey anlatacak gibi önemli birşey bulmuş gibi uzattıkça uzatmış.
özet geçeyim boşa okuyup vakit kaybetmeyin : akp seçmeni nete girmiyor medyadan duyduğuna inanıyor. akp seçmeni partiyi değil tayyibi seviyor.
Prometheus tarafından 25/Mar/14 01:12 tarihinde düzenlenmiştir -
şunu anladım Fb twittrer youtube gibi şeylerle etkileşim içinde olunca modern olmayınca cahil ben bu sonucu çıkarttım çok güzel tespit.
edit : sövecektimde vaz geçtim hiç gereği yok neyse geçti tamam sakinim.
edit2: neyse...
edit3: Manyak bunlar sana değil tabi o salakça değerlendirmeyi yapana hayır adam bide böyle bir gerizekalılığı marifetmiş gibi üşenmemiş yazmış tebrik ettim fındık kadar beyni varmmış onuda bunda yakmış yazık etmiş kendine.
karakutu tarafından 25/Mar/14 01:38 tarihinde düzenlenmiştir -
fındık kadar beyniyle tespit yapmaya çalışmış diyeceğim ama
bu sefer de savunuyor gibi olucam.
-
Prometheus bunu yazdı
akşam gördüm kalktım okudum. boşa okudum mk. sanki bişey anlatacak gibi önemli birşey bulmuş gibi uzattıkça uzatmış.
özet geçeyim boşa okuyup vakit kaybetmeyin : akp seçmeni nete girmiyor medyadan duyduğuna inanıyor. akp seçmeni partiyi değil tayyibi seviyor.
Yazdığın özetten çok türkiyedeki büyük bir kesimin analizini yapıyor. Neden konuyu baltalayıp insanları okumamaya teşvik ediyosun. İnsanlar senin kadar düşünebiliyor, saçma sapan özet çıkarıp millete yanlış bilgi verme.
-
Olaylara ne kadar sıradan,yanlı ve duygusal bakılabiliyomuş...İnsanlar ne kadar aşağılanıp alay konusu ediliyomuş... Ne kadar birleştirici ve dostça yazılmış bi yazı... tebrikler ...
-
manhyak bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
Yazdığın özetten çok türkiyedeki büyük bir kesimin analizini yapıyor. Neden konuyu baltalayıp insanları okumamaya teşvik ediyosun. İnsanlar senin kadar düşünebiliyor, saçma sapan özet çıkarıp millete yanlış bilgi verme.
hocam bi sakin ol. adamın yazdığı herkesin bildiği birşey zaten. yok ben bilmiyordum diyen varsa kendi eksiği. 2 satırlık şeyi 200 satırda uyduruk bi temada yazınca tespit adamı oluvermiş işte.
-
Hayatımda ilk defa politik bir olayın seyehatname yapıldığını gördüm. Neyse, daha gencim. Daha neler göreceğim..
-
aslında o kitle senin bahsettiğin kadar basit ve dünyadan bi haber yaşamıyor çogunun evinde interneti ve biçoğunu altında arabası ve benzine verecek parası var oraya giden herkes bukadar büyük bir kalabalık oluşacağının bilncinde olduğu için kendi özel aracıyla gitmeyi tecih etmedi bir ikincisi kamuflaja gerek yok top sakallı yada küpe takıyorsun diye seni kimse yadırgamaz vede dışlamaz istanbul büyük bir şehir bir çok farklı kültür den insanın yaşadığı bir yer bunu o kabalığın içindeki insanlar gayet iyi biliyor bence senin at gözlüklerini çıkarmanın zamanı geldide geçiyor
-
boş yere 5 dakikam gitti beyler tamamen boş zaman kaybı ve bilindik şeyler yazılmış. okumanıza gerek yok. arkadaş;
binlerce otobus görmüş organizasyon bozuklugu varmıs, taksimde çok sert olan polis bu mitingde çok kibarlaşmış, erkekler hanımlara karsı kibarmıs,
luzumsuz fotolar felan, insanların benzin parası yokmus makarnaya oy satıyo dediğimiz insanların gercekten makarnaya ihtiyacı varmıs felan filan gibi şeyler.
-
Benim oyumla dagdaki copanin oynu bir olamaz diyen zihniyete , bak oylariniz bir ve bu adamlar sayesinde seciliyor rte diye sever gibi yaparak opmus.