AKP Nin İpini Çekecek İddianame
-
küfretmeyim diyorum, bu akp yle ilgili artık hiç bi konuya yazmıcam diyorum ama olmuyo amk yine dellendim.
bak kardeşim bi araştırma şirketinin verilerine göre daha çok okumuş kesim, rejimin geleceği açısından endişeli ,Ak partiye oy verenler pek gündemi takip etmeyen cahil insanlar ve aşırı dinciler genelde. Adamlar akp nin yaptığı 2 erzak yardımına oylarını satıyolar.
ya anlamadığım sen nasıl hala bu adamı savunursun, tapusunu gösterdiler tayyip in adına alınmış villaların
oğlunun gemisiyle ilgili haberler dönüyo
adam tutuyo el kadı ya kefilim diyo
apo ya sayın şehitlere kelle diyo
yolsuzluğun, ihaleye fesat karıştırmanın, kadrolaşmanın allahını yapıyolar
adam vatandaşa ananı da al git diyo
telekom tüpraş gibi kilit yerleri bikaç yıllık karlarına özelleştriyolar
hay amk yine sinirlerim bozuldu siz hala neyi savunuyosunuz be
biraz taşıdığınız beyni kullanın, ot olmayın
edit: bi de atatürkün içkisini örnek vermişsin, kimsenin özeline karışmıyoruz arkadaşım, atatürk o içkiyi milletin parasıyla ya da yolsuzluk yaparak mı aldı hayır, o zaman adam istediğini yapar. budur olay biraz mantıklı konuşun ya biraz mantık çok bişey mi ???
-
inadına AKP en 30 yıldır konusmuyor en azından:d vercek baykalın elıne yormayın kendınızı ulan baykal denen yuvarlak evlımı karısı varmı goren varmı
yumusak yumusak o :D
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------inadına AKP en 30 yıldır konusmuyor en azından:d vercek baykalın elıne yormayın kendınızı ulan baykal denen yuvarlak evlımı karısı varmı goren varmı
yumusak yumusak o :D
-----------------------------
işte budur zihniyet. ne diyim ya -
Serefsiz haysiyetsiz teayyip ve saz arkadaslarini devirmek icin oyum CHP ye.
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------Oy kullanma hakkım olsaydı; Oyumu AKP den yana kullanırdım.
-----------------------------o zaman iyi ki oy kullanma hakkın yok :)
-
seçimleri abd,ab,barzani,talabani,pkk,güney kıbrıs,yunanistan,ermenistan kazanacağı için kime verdiğimizin çok bi önemi yok aslında.herşey ayarlanmış ve biz sadece bu masalın içinde yaşıyoruz.akp ile chp'nin bir birinden hiç bir farkı yok danışıklı dövüş herşey.genç parti,dp,mhp bunların da farklı olmadığı ortada,geriye kalanlar da alternatif olamayacak denli çapsız.sonuçta kazanacak taraf belli ve bu taraf türkiye değil...
ama akp olmasın diye chp ye razıyız..
-
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------seçimleri abd,ab,barzani,talabani,pkk,güney kıbrıs,yunanistan,ermenistan kazanacağı için kime verdiğimizin çok bi önemi yok aslında.herşey ayarlanmış ve biz sadece bu masalın içinde yaşıyoruz.akp ile chp'nin bir birinden hiç bir farkı yok danışıklı dövüş herşey.genç parti,dp,mhp bunların da farklı olmadığı ortada,geriye kalanlar da alternatif olamayacak denli çapsız.sonuçta kazanacak taraf belli ve bu taraf türkiye değil...
ama akp olmasın diye chp ye razıyız..
-----------------------------aferin, sen nerde okuyosun bakıyım? atıl askerlerle mi konuştun? ankara sbf hocalarıyla mı? siyasi şubede tanıdıkların mı var?
-
Ne kadar saçma bir düşüncedir. Akrabam milletvekili adayı diye ülkenin geleceğini tehdit eden bu tehlikeyi görmemezlikten görmek.
Seni gerçekten kınıyorum coder arkadaşım.. en azından düşünerek bu partinin yaptığı işlere inanıyorum diye oy versen.. ama böyle akraba kayırarak ülkeyi düşünmemek hainliktir...
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------aferin, sen nerde okuyosun bakıyım? atıl askerlerle mi konuştun? ankara sbf hocalarıyla mı? siyasi şubede tanıdıkların mı var?
-----------------------------hayır hiç biriyle alakam yok sadece düşünebilen bir beynim var ;)