AKP Nin İzmirdeki Afişi :S
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------izmirli müridler görmüştür;
akpnin izmirdeki afişlerinde o kordondaki cumhuriyet mitinginin resmi var altındaki yazı da şu;
"demokrasinin kalesi izmire teşekkürler"
ulan hani bindirilmiş kıtalardı :| ne zaman demokrasi kalesi olarak nitelendiriyorsun cumhuriyet mitinglerinin resmini koyarak izmiri:|Not:Tayyip nah alırsın sen izmirden oy :D
-----------------------------Ezikler ihtidar olcak bos ver tayyip 'i :)
-
izmir chp nin kalesi deil mi zaten ??
-
Arkadaşlar yakın az kaldı şunun şurasında bir iki gün var.
-
LYCRa bunu yazdı:
-----------------------------tayyipin afişlerine dikkat edin bazı yerleri bilhassa milli duyguları barındıran yerlerin üzerlerinde çıkartmalar var. şehirlerin milli görünüşlerine göre üzerilerinde Türkiye gibi ibareler var sanırım.. olmasa bile yapılmadı mı :D
-----------------------------bi saniye bi saniye, akp logosundaki oklar ile liberty of statuenin ok sekilleri ve ayni zamanda sayisinin ayni "7" olmasi ilginc degil mi? hic dikkat etmemistim, eminim cogumuzda, lycra sen kendin mi düsündün yoksa bi yerden mi gördün?
ne yani akp bende türkiyenin özgürlük abidesiyim mi diyor caktirmadan yoksa tersi bi teorisiyle akp washingtonda mi kuruldu? =)
-
islamic force abü bak ben sana anlatıyım o ampülün neden olduğunu....kupa mezununda görmüştüm ilgimi çektii..
rte amca ihl mezunu dimi...rte fatihte okurken bi yandan da sporla ilgileniyodu dimi...ihl lisesine ilk kupayı getiren onun takımı ve forvetteki başarısı ve attığı gollerle kupa gelmiş ihl ye.. sonra bunlar resim çekinmişler tamam mı resmi tv de gördüm...NTV de orda şöyle bir çizim vardı;
rte en üstte lambanın...resmin ortasında m.akif ersoy var tamam mı...lambanın etrafı öğrencilerle çevrili....lambanın altıda türkiye cumhuriyeti haritasının ortasına doğru yapılmış.... ordan çıktığına inanıyorum ampülün...can dündar da anlatıyodu ilk başlangıcı diye filan...
izlerseniz görürsünüz NTV de mazisini....
7 rakamı senin teorin bi ara forumda akp nin yeni binasına küfür edilmişti oysaki ecdadın simgesi oluyordu o simgeler....sanırım ordada 7 şekil vardı tam hatırlamıyorum...
-
Tayyip bu halkin cukunu yesin terez.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
Tayyip bu halkin cukunu yesin terez.
-----------------------------siyaset yasak yoksa ban
-
eee zihniyeti belli adamların daha ne istersin.....
23 üne bakalım ne olcak..... -
hadi lan oy verme zamanı şu yavşağı başa geçirmeyin yeter :) ah bi oy verebilsem :D