Akp Tam Siper Aldi..
-
god bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
kendi bakanlari degilmiydi "canakkalede bal gibide yenildik" diyen ?
Çanakkale'de bal gibi yenildik bunu bende söylüyorum... O kadar tıbbiyeli vatandaşımızı vurdular... O bir savaş değildi adeta bir katliamdı... Orada şehit olan askerlerimizin ruhu şad olsun... Bu ülkede bilginleri katledip hocaları hacıları asıp harf inkılabı yapılarak ülkenin tamamı bir anda cahil olmuştur. Üniversite mezunları vs. tamamı bir anda ilköğretim mezunundan bile aşağı olmuşlardır bilim konusunda... Ve bu cahillikten(!) dolayı yönetenler onlar olamadı ermeni asıllısı oldu kafiri oldu gavuru oldu... Halen daha bu gerçek vatanseverleri okutmayıp cahil bırakıp başa geçirmemek isteniliyor. Ve onların arasından okumuş bir kaç kişi çıkınca da cahiller oy verdi deniliyor... Saçmalık!!!
-----------------------------tamam kimse ölmeseydi de vatanı verseydik.. keşke yenilseydik yaa tüh..(!)
"bu ülkede bilginleri katledip hocaları hacıları asıp harf inkilabı yapılarak ülkenin tamamı bir anda cahil olmuştur" ben bu lafını tam anlamıyla çözümleyemedim? Mustafa Kemal'e bir atıf mıydı bu ben mi yanlış çözümledim?
-----------------------------Bence çok doğru anladın. Arkadaşın kastı orası zaten. Hacılarla bilim ilerleyecek olsaydı, benim ninem Evliya Çelebi olurdu. Bırakın artık şu dogmatik yorumlamalarla bilimin bir kapısından çıkmayı. Bilim görünenle, var olanla ilgilenir. Dogmatik olanlar ise görünmeyen, olmayanlarla ilgilenir.
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
Çanakkale'de bal gibi yenildik bunu bende söylüyorum... O kadar tıbbiyeli vatandaşımızı vurdular... O bir savaş değildi adeta bir katliamdı... Orada şehit olan askerlerimizin ruhu şad olsun... Bu ülkede bilginleri katledip hocaları hacıları asıp harf inkılabı yapılarak ülkenin tamamı bir anda cahil olmuştur. Üniversite mezunları vs. tamamı bir anda ilköğretim mezunundan bile aşağı olmuşlardır bilim konusunda... Ve bu cahillikten(!) dolayı yönetenler onlar olamadı ermeni asıllısı oldu kafiri oldu gavuru oldu... Halen daha bu gerçek vatanseverleri okutmayıp cahil bırakıp başa geçirmemek isteniliyor. Ve onların arasından okumuş bir kaç kişi çıkınca da cahiller oy verdi deniliyor... Saçmalık!!!
-----------------------------memleket olarak anzak in yukarisindan mi asagisindanmisin ?
tanidik geldin bana. zira senin gibi milyonlarcayi vatan topragina ayak basmadan o yenildik dedigin canakkale nin kutsal topraklarina gommustuk.
gomduk ve senin gibi kalan birkac insani da "harf inkilabi gunahtir", "sapta devrimi haramdir" vs konusanlarida yine ayni Turk ordusu tarafindan asildi.
demissin ki universite mezunlari bir anda ilkokul mezunundan asagi olmustur, bir savas var ya bu savasi kazanip cahil ama ozgur olacaksin ve sonra yeniden kendini yapilandiracaksin yada yenilip omur boyu esir hayati sureceksin
sen hangisini secerdin ?
madem o savasda o kadar okur yazar insan oldu, nasil oldu da elin kafiri ermenisi gavuru yoneterek ulkeyi ozgur ve ileri medeniyetler seviyesine getirebildi ?
hem ermeniyle savasacaksin hem ermeniyi basa getireceksin hemde ilerleyebileceksin.
gelmeyin kardesim boyle kulaktan dolma bilgilerle, kimden ogreniyorsunuz milli egitim bakanindan duydugunuz laflarla gelmeyin
-
Ben harf inkılabının yanlış haram olduğunu söylemedim saçma sapan yorumlar yapmayın sadece yanlış zamanda yapıldığından bahsediyorum...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Ben harf inkılabının yanlış haram olduğunu söylemedim saçma sapan yorumlar yapmayın sadece yanlış zamanda yapıldığından bahsediyorum...Edüt: Ayrıca kulaktan dolma değil çavuşlar subayların çoğu eski eşkıyalar ermeni çetecileriydi... Hatta bu Kuranın yakılması fln olaylarını hep onlar yaptırdı... Yahu yaşayanlar anlatıyor...Ayrıca savaştan bahsetmioyrum half inkılabından bahsediyorum...
----------------------------- -
ZoRKaYa bunu yazdı:
Ben harf inkılabının yanlış haram olduğunu söylemedim saçma sapan yorumlar yapmayın sadece yanlış zamanda yapıldığından bahsediyorum...Edüt: Ayrıca kulaktan dolma değil çavuşlar subayların çoğu eski eşkıyalar ermeni çetecileriydi... Hatta bu Kuranın yakılması fln olaylarını hep onlar yaptırdı... Yahu yaşayanlar anlatıyor...Ayrıca savaştan bahsetmioyrum half inkılabından bahsediyorum...
-----------------------------kulaktan dolma dedigin bilginin yazili kaniti varmi. peki gectim yazili kanitini herhangi bir dayanagi varmi ?
yillarca ingilizlerin besledigi kiskirttigi ermeniler canakkalede nasil oluyorsa Osmanli yi tutuyor ve gelip canakkalede ingilize karsi savasiyor oyle mi ?
oyle ki Turk ordulari canakkale de Allah Allah diye savasirken Kuran i kerim i yaktiriyorlar,
ayrica savastan degil harf inkilabindan bahsediyorum diyorsun da, ermeni ceteciler ve harf inkilabi ile hicbir alaka kuramadim ben ?
-
underzero bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:-----------------------------
-----------------------------kulaktan dolma dedigin bilginin yazili kaniti varmi. peki gectim yazili kanitini herhangi bir dayanagi varmi ?
yillarca ingilizlerin besledigi kiskirttigi ermeniler canakkalede nasil oluyorsa Osmanli yi tutuyor ve gelip canakkalede ingilize karsi savasiyor oyle mi ?
oyle ki Turk ordulari canakkale de Allah Allah diye savasirken Kuran i kerim i yaktiriyorlar,
ayrica savastan degil harf inkilabindan bahsediyorum diyorsun da, ermeni ceteciler ve harf inkilabi ile hicbir alaka kuramadim ben ?
-----------------------------hoca boşver ne dediğini kendi bile bilmiyor bi Atatürke çatıyor bi orduya kendince hesaplaşmaya çalışıyor değerlerimizle
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ilk önce bu yoruma verdiğim tepki ===> :|
sonrada;
ZoRKaYa; birader yaş kaç?...
-
DeFactorx bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------DeFactorx bunu yazdı:
mallık paraylamı ya
-----------------------------evet o malzemeler, askerler. taşıması öğlen yemeği, o fotoğrafı çekenin makinesinin bataryasının elektriği hepsi parayla :) bunlar devlletin parası tabi.
-----------------------------bunların parası benim cebimden çıkıyo lan
boş işler partisi ya bu kadar olmaz
görende iş yaptılar sanıcak
ama şu var yoldan geçen cahil insanlar ki zaten ülkenin %80 i bu konumda dicekki aaa akparti çalışıyo ya şehitlerimiz için uğraşmış oyumuzu verelim buna biz:D
:D:D:D
-----------------------------Adam hiç bir şey yapmasa akp şehitleri anmadı dersiniz adamlar mu kadar güzel bir şey yapmışlar parası benim cebimnden çıktı diyosun.Mal mısın ?
Sokaktaki hiç bir insan öyle birşey demez.Ama senin gibiler hayali kahramanlarından daha fazla saçmalar.
-
Din üzerinden cok guzel siyaseti yaptı.Şimdi sıra şehitler üzerinden siyasete geldi ampul kafa seni..Bırakta rahat uyusunlar nede olsa askerlik yan gelip yatma yeri değil dimi rte... Ama oglun testislerindeki problemler yuzunden cok guzel yan gelip yatıyor hatta gemisiyle sahilde boğaz turu bile yapıyodur ne diim sana allah beLanı versin o kadar cahil yoksulun bir lokması boğazına dizilsinde geber...
-
darkii bunu yazdı:
Din üzerinden cok guzel siyaseti yaptı.Şimdi sıra şehitler üzerinden siyasete geldi ampul kafa seni..Bırakta rahat uyusunlar nede olsa askerlik yan gelip yatma yeri değil dimi rte... Ama oglun testislerindeki problemler yuzunden cok guzel yan gelip yatıyor hatta gemisiyle sahilde boğaz turu bile yapıyodur ne diim sana allah beLanı versin o kadar cahil yoksulun bir lokması boğazına dizilsinde geber...
Peki tersini soruyorum. askerlik yan gelip yatma yerimidir?