Akparti Avrupa Birliğine Taviz Veriyormu
-
akp yanlış bir iş yapmadı ki neden akp karşıtı konuşuorsunuz bizim burada herkes akp yi takdir ediyor ben de siyaset olarak beğeniyorum inşallah bi dahaki seçimleri de kazanacaz
-
dangalak mısın lan ne demek yanlış bişey yapmadı yarın seni de satarlarsa o zaman görürsün :)
-
sizin orası neresi abü takdir ediolar falan avrupadasın galiba ?
-
yok be hocam taviz verdiği yok televizyonda demedimi olmassa buz dolabına koyarız diye. ruslara da taviz vereceğini sanmıyorum.
-
Türkiye yabancı kaynaklı projelerin bkz: avrupa birliği gibi şeylerin içinde yer aldıkça kaybedecektir. Bize ne adamlardan biz kendi yolumuzu çizmeliyiz.
-
akp taviz vermiyomu ne vermemesi yha nerdeyse erdoğan ab nin götünü yalıcak sen nedion bilader allaala
-
taviz babasını veriyor a.k
-
83 yıl önce atalarımızın yurttan attığı 450 yıl önce almanya içlerine gelen ordularımızdan korkan Avrupalılırın, 150 yıl önce yüzümüze gülüp de mısırı işgal edenlerin ,günümüzde Türkler ermenilerin soyunu kırdı deyip de; yapmadı diyenleri AĞIR olarak cezalandırdığı devletlerin ::(AKP HÜKÜMETİ SAYESİNDE ) yalakası , istediğini kriter diye yaptırdığı devlet haline geldik.nasıl taviz vermedi diyorsunuz .biz türküz ve kendi kendimize yeteriz.
Allah türkiye cumhuriyetini tayyip gibi .... lardan korusun. -
Veriyor
Toplam Hit: 2410 Toplam Mesaj: 20