folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder AKP’Li Belediyede Skandal.Memur Ataması Böyle Oluyor.

AKP’Li Belediyede Skandal.Memur Ataması Böyle Oluyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------  
    LÜTFEN EN ALTTAKİ KIRMIZI RENKTE YAZILMIŞ OLAN SORUYA CEVAP YAZINIZ.. 
     ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    AKP’li Altındağ Belediyesi’nde, belediyede çalışan bazı memurların, başka kurumlara ataması yapılırken, “sahte imza” kullanıldığı ortaya çıktı. Ankara 2’nci İdare Mahkemesi atamalarda “sahte imza” kullanıldığını karara bağladı ve bu tür işlemlerin iptaline karar verdi. Konuyu bir soru önergesiyle Meclis gündemine taşıyan CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, sahte imza ile memurları belediyeden uzaklaştıranlar hakkında yasal işlem yapılmasını istedi.

AKP’de, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 367 çoğunluğun sağlanması için CHP’li eski Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım’a “rüşvet” teklif ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan Remzi Gür’ün ardından, bir yargı şoku da Altındağ Belediyesi’nde yaşandı. Ankara 2’nci İdare Mahkemesi, belediyede çalışan bazı memurların tayinlerinde “sahte imza” kullanıldığı iddialarını karara bağladı.

Mahkeme, belediyede memur olarak çalışan ancak isteği olmadan başka bir kuruma ataması yapılan N.S.’nin açtığı davada kararını açıkladı. Mahkeme kararında, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda, kurumlar arası atamada “memurların isteği” şartı bulunduğuna işaret edilirken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın da davacı adına atılan imzaların sahte olduğunu tespit ettiğine dikkat çekildi. Mahkeme, atama işleminin iptaline karar verdi.

-MECLİS’E TAŞINDI-

Mahkeme kararının ardından söz konusu iddialar Meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü, konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yanıtlaması istemiyle Meclis Başkanlığına yazılı soru önergesi verdi. Önergesinde söz konusu atamaların İçişleri Bakanlığına ve bağlı kurumlarına yapıldığını ifade eden Mengü, Bakanlığın usulsüzlüklere göz yumduğunu ileri sürdü.

Sahte imzalı dilekçelerle memurların başka kurumlara atamalarının Belediye Başkanının bilgisi dahilinde olup olmadığının açıklanmasını isteyen Mengü, Bakan Atalay’a şu soruları yöneltti:

“-Bakanlığınızca Altındağ Belediyesi’nde dilekçelere sahte imza atanlar hakkında yasal bir işlem yapılmış mıdır?

-Sahte imza ile memurları belediyeden uzaklaştırmayı alışkanlık haline getirdiği iddia edilen ve sahte imza ile memurları belediyeden uzaklaştırdığı mahkeme kararı ile tespit edilenler hakkında yasal işlem yapacak mısınız?

-Başka belediyelerde buna benzer usulsüz işlemlerin yapıldığı konusunda bir soruşturma yapılmış mıdır?

-Sahte imza ile başka kuruma naklen atandığı tespit edildiği için tekrar Altındağ Belediyesi’ne dönen memur ve bundan sonra mahkeme kararlarıyla dönecek olan memurlara yapılacak siyasi baskılara karşı bir önlem alacak mısınız?
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    -Bu yapılanların Hükümetimizin yeni bir kadrolaşma politikası olduğu konusundaki düşünceniz nedir?”    BU SORUYU BİZ CEVAPLAYALIM :)
    --------------------------------------------------------------------------------------------

ÜSTTEKİ SORUYU YANITLAYALIM BAKALIM...FORUM KURALLARININ DIŞINA ÇIKMADAN YANLIZ..

kaynak: http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=AKPli_belediyede_skandal_181131_1&Newsid=181131

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Anlamıyorum a.q ben şahsen başbakan olsam yada belediye başkanı kendi akrabam aclıktan gebereriken tutar herkzden önce onu işe sokarım nedir bu sahtekarlık kim var merak edıyorum adamıan göre davranacak o koltuğa peygamberde otursa sahabelerinden başlar iş vermeye ..bu v ebunun gibi konular

eskilerden kim kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

alacakaranlik bunu yazdı:
    -----------------------------

Anlamıyorum a.q ben şahsen başbakan olsam yada belediye başkanı kendi akrabam aclıktan gebereriken tutar herkzden önce onu işe sokarım nedir bu sahtekarlık kim var merak edıyorum adamıan göre davranacak o koltuğa peygamberde otursa sahabelerinden başlar iş vermeye böyl saçma konular yüzünden ortalığı karıştırıp duruyorlar .

hoca sadece başlığı okusan gene böyle bi yorum çıkaramazsın helal olsun valla adamlar sahte imzayla memurun yerini kaydırıyolar kendi adamlarını koyuyolar diyo sahtekarlık yapıyolar diyo sen ne diyon. pes doğrusu.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    bunlar yaparlar şaşırmamak lazım.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Anlamıyorum a.q ben şahsen başbakan olsam yada belediye başkanı kendi akrabam aclıktan gebereriken tutar herkzden önce onu işe sokarım nedir bu sahtekarlık kim var merak edıyorum adamıan göre davranacak o koltuğa peygamberde otursa sahabelerinden başlar iş vermeye ..bu v ebunun gibi konular

İşte bu yüzden Lider sıfatı taşıyan insanların başa geçmesi gerekir. Zübüklerin değil .

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

yok öyle bir lider . eskiden vardı anıtkabiede yatıyor

eskilerden kim kaldı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    eyüp belediyeside zabıta alacakmış ama imam hatip mezunu olmak şartıyla:D:)

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Hükümeti de özelleştirmeye çalışıyorlar sanırım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

capkin bunu yazdı:
    eyüp belediyeside zabıta alacakmış ama imam hatip mezunu olmak şartıyla:D:)

ahlak zabıtasıdır o :D imamlar çok ahlaklı oluyo ya, görüyoruz malum :)) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

öle bişey olamaz olsa bile diğer kişi mağdur edilemez yeni gelen kişininse en az giden kadar bilgi sahibi olması gerekir şimdi peygamberdi bilmem neydi diyip olayı gayet doğalmış gibi kabullenmek sence de saçma değil mi ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

Bende her gün uyumadan önce dua ediyorum sen ve senin gibiler başbakan yada belediye başkanı olmasın diye

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
Toplam Hit: 2984 Toplam Mesaj: 14