folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akp"Ye Tebessümüm

Akp"Ye Tebessümüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    bizim burdada son günlerde bol bol köprü, alt geçit, üstgeçit, kilit taşı çalışmaları yapılıyor. hoş trafik felç olmuş durumda ama belediye cayır cayır çalışıyo. seçim yaklaşıyo ondan :D :D

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    Herzamanki Oyun :)) Her Sene Seçimde.. Zaten Kaldırımlar Değişiyo :) Her Önune Gelen Kaldırımı Yeniliyo :)
    off off yurdumun insanı !!

kamu harcamasıdır kaldırım deiştirmek kasıtlı bilerek istenerek yapılır ekonomi de en önemli fonksiyon devlet harcamaları (G) 'dir..

denilecek ki niye sağlamı sökülüp yapılıyor başka hizmet mi yok anasını satim diye

cevap: sökülüyor çünkü;

-en ucuz kamu harcamasıdır kontrolü kolay ve küçük yatırımdır..

- hem gerekli olan harcamayı bu yolla yaparak kontrollü havalı daha çok göze gelir dikkat çeken bir yolla yapılmış olur mesela sıfır bir adet belediye otobüsü alsanız kimse bunun farkına varmaz ve o parayla 3 küçük sokak yada bir cadde kaldırım taşı deiştirebilirsiniz siz belediye başkanı olsaydınız hangisini seçerdiniz??

yani seçimle alakası olmayan konulardır bunlar ha şu da var bazı pi. belediye başkanları yapmaz yapmaz gerekli harcamayı sonra 2 ay kala hurrraa ne kadar sokak varsa altına üstüne getirir yaptın mı ? yaptım ... ama farkında olmadan çıkarı uğruna ekonominin de piyasanında a.ku böyle her il de 6 belediye yapsa görün neler olur ülkemde ..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek

Bu anketi yapan hangi parti veya belediye olursa olsun güzel bir uygulama. Birde bu tür sorular anketler vb halk istekleri için yapılmak istenenler seçimler bittikten sonra ne güzel olacak.

Şu seçimlerde olmasa vay halimize.

NE-NEDEN-NİÇİN
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

seni bile sevindirdiyse helal olsun küçük yavrucagza :D :/ zokoro is cool :p :p

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bluename
    bluename's avatar
    Erkek
    kanmayın bunlara küçük bir cocugu şekerle sevindirmek gibi bişey bu anketi yapmıştır fakat bir yandan da koydugu yasaları düşün hangisi daha agır basacak bir dene tebessüm mü olacak yoksa bir ağıta mı dönüşecek....

SENİNKİ YEŞİLDİ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    tugra bunu yazdı:

Martech bunu yazdı:
    Herzamanki Oyun :)) Her Sene Seçimde.. Zaten Kaldırımlar Değişiyo :) Her Önune Gelen Kaldırımı Yeniliyo :)
    off off yurdumun insanı !!

kamu harcamasıdır kaldırım deiştirmek kasıtlı bilerek istenerek yapılır ekonomi de en önemli fonksiyon devlet harcamaları (G) 'dir..

denilecek ki niye sağlamı sökülüp yapılıyor başka hizmet mi yok anasını satim diye

cevap: sökülüyor çünkü;

-en ucuz kamu harcamasıdır kontrolü kolay ve küçük yatırımdır..

e bizim belediye başkanı da söküyo ama nie??!

kardeşiyle ortak karo ve kilitlitaş fabrikaları var amk ondan..söküyo kendi fabrikası satış yapıyo para kazanıyo..bizim ilçede asfalt kalmadı lan..hepsinin yerine kendi üretimi kilitlitaş..trilyonlar götürdü amk..hemde rte ve melih gökçekle sık sık görüşen bi adam bu adam amk..

yedi bitirdi be satılcak bişe bırakmadı:))

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:

sabah çalan zille sinirlenmedim değil başta.sonradan açtım kapıyı genç bir çocuk , elinde bazı kağıtlar çok güzel bir

üslüpla beyfendi belediyemizin bir anketini yapabilir miyiz dedi.bende tabi ki dedim ve başladık kısa bi ankete.

mahalleyle ilgili sorunlardan başlayıp ilçe adına isteklerimize kadar sordu ve not aldı.gayet güzel bi anket gördüm

işlevi olur veya olmaz.orası daha sonra tartışılır.kapıyı kapattıktan sonra birden aklıma geldi hiç pirinç altın vermeye

gerek yok . böyle bir anket benim gibi birisinde bile tebessüm oluşturuyorsa benimle ilglendiklerini göstermelerini

sağlıyorsa diğer vatandaşlar da diyecektir helal olsun sorunlarımızı soruyorlar ve diğer yerel seçimlerde ve hükümet

seçimlerinde oylar akp'ye gidecek. şimdiye kadar hiç bir belediye böyle küçükte olsa bir ilgi göstererek anket falan

yapmamıştı.ilk defa akp'yi takdir ettim ve yüzümde tebessüm kaldı.

Zokoro sen başlı başına akpye tebessümsün zaten... Banada öyle tebessümsün sen,madalyan hala kalbimde duruo :) dövme konusnda üstün kıvırma ve zekandan ötürü...
    Çok ii senaryo yazmışsın çağan ırmakla görüştürmek gerek seni...

Hepsini dier partilerde yapıyor... akp daha çok yaptırıyor çünkü bütün paralar onların elinde.. Zaten hep bu işlere çalışıolar kömürdür,gençlik kollarıdır bilmemneler..

Amerikanın yardımları,Fethullah gülenin cukkaladıkları,ZAmandır samandır sıızıntıdır bilmemnedir... He bide Türkiyenin paraları nereye akacak oylara tabiki :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    Zokoro bunu yazdı:

sabah çalan zille sinirlenmedim değil başta.sonradan açtım kapıyı genç bir çocuk , elinde bazı kağıtlar çok güzel bir

üslüpla beyfendi belediyemizin bir anketini yapabilir miyiz dedi.bende tabi ki dedim ve başladık kısa bi ankete.

mahalleyle ilgili sorunlardan başlayıp ilçe adına isteklerimize kadar sordu ve not aldı.gayet güzel bi anket gördüm

işlevi olur veya olmaz.orası daha sonra tartışılır.kapıyı kapattıktan sonra birden aklıma geldi hiç pirinç altın vermeye

gerek yok . böyle bir anket benim gibi birisinde bile tebessüm oluşturuyorsa benimle ilglendiklerini göstermelerini

sağlıyorsa diğer vatandaşlar da diyecektir helal olsun sorunlarımızı soruyorlar ve diğer yerel seçimlerde ve hükümet

seçimlerinde oylar akp'ye gidecek. şimdiye kadar hiç bir belediye böyle küçükte olsa bir ilgi göstererek anket falan

yapmamıştı.ilk defa akp'yi takdir ettim ve yüzümde tebessüm kaldı.

Zokoro sen başlı başına akpye tebessümsün zaten... Banada öyle tebessümsün sen,madalyan hala kalbimde duruo :) dövme konusnda üstün kıvırma ve zekandan ötürü...

Hepsini dier partilerde yapıyor... akp daha çok yaptırıyor çünkü bütün paralar onların elinde.. Zaten hep bu işlere çalışıolar kömürdür,gençlik kollarıdır bilmemneler..

Amerikanın yardımları,Fethullah gülenin cukkaladıkları,ZAmandır samandır sıızıntıdır bilmemnedir... He bide Türkiyenin paraları nereye akacak oylara tabiki :D

ben seni gerçekten kaale almıyorum bak ;) tartışacak zeka yok sende walla bak :S benim nasıl birimi olduğumu görmek istiyosan da ada buluşmasına gel adam gibi adam gör hade goççuum ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:
    persian bunu yazdı:

ben seni gerçekten kaale almıyorum bak ;) tartışacak zeka yok sende walla bak :S benim nasıl birimi olduğumu görmek istiyosan da ada buluşmasına gel adam gibi adam gör hade goççuum ;)

ben seni kale aldığım için yazmadım ki konuya cevap yazdım :D

benim zekam yoktur sana göre o senin görüşün bişi diemem ama seninde beynin boş bence ... hem yemin etme bak zekam varsa çarpılırsın sonra hoş şimdide çarpılmış gibisin ya,  Allahın gücüne gitmesin...

Seni görsem ne değişcek dövme olaynda yazdklarn duruo :) hem Adamlık ve zeka,  görünüşe göre mi oluo goççum :D

beraber cillide oynarmıyıs :D  nyse arkadş türünün son örneğisin galiba o yüzdn bişi demk istemiorm yani müzeliksin sana zarar gelsin istemem :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    Zokoro bunu yazdı:
    persian bunu yazdı:

ben seni kale aldığım için yazmadım ki konuya cevap yazdım :D

benim zekam yoktur sana göre o senin görüşün bişi diemem ama seninde beynin boş bence ... hem yemin etme bak zekam varsa çarpılırsın sonra hoş şimdide çarpılmış gibisin ya,  Allahın gücüne gitmesin...

Seni görsem ne değişcek dövme olaynda yazdklarn duruo :) hem Adamlık ve zeka,  tipe göre mi oluo goççum :D

beraber cillide oynarmıyıs :D  nyse arkadş türünün son örneğisin galiba o yüzdn bişi demk istemiorm yani müzeliksin sana zarar gelsin istemem :))

----------------------------

konuyu dağıtma bsg yyaa ;) kaşıntın war resmen ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 2788 Toplam Mesaj: 21