Akrep Serumu Kırdım
-
Ah aq ah bugün stajda akrep serumu düşürdüm kırdım. Hakkımda tutanak tuttular ne olur sizce??
-
mühebbet yersin :|\
-
stajı nerde yapıyorsun ayrıca akrep serumu da ne yaw :) ve niye tutanak tutuyorlar
-
kaza olmuş bişey olmaz korkma stajdasın kasıt falan yoksa ne yapacaklar ki olsa ne yazar en fazla ödetirler.oraya verilen herşey stokludur onun için stoklarından düşüp tutanağı ona iliştirirler başkada bişey olmaz.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
stajı nerde yapıyorsun ayrıca akrep serumu da ne yaw :) ve niye tutanak tutuyorlar
devlet hastanesinde yapıyorum hocam akrep sokmalarında yapılıo 1 cc bi ampul.----------------------------
kaza olmuş bişey olmaz korkma stajdasın kasıt falan yoksa ne yapacaklar ki olsa ne yazar en fazla ödetirler.oraya verilen herşey stokludur onun için stoklarından düşüp tutanağı ona iliştirirler başkada bişey olmaz.
---------------------------saolasın hocam
-
olmasa para ile al a.q 40-50 milyon bişi
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------he parası neyse veririz de :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------he parası neyse veririz de :D
atçam önlerine 50 lirayı al aq dicem kesin sesinizi -
ne 50 lirası yahu,
kendin üret bir serum götür koy.
-
Hastanelerde hemşire ve diğer sağlık personellerinin devleti ne kadar zarara soktuğunu bilsen bu konuyu açmazdın :)
-
Sana Tutanak Tutarlar Kendilerinin Yemediği b.k kalmaz.Şahsen buradan biliyorum.Adamlar sabah bir görünüyor akşama kadar işin başında yoklar.Sağlıkçılar için konuşuyorum.Ve sırf memlekete zarar :) Senin olaya gelince ücretini isterler birşey olmaz tutanak olayı prosedür...