Akrep Soktu
-
neyse gideyim, sonucu söylerim.
-
adamı akrep sokmuş hastaneye gideyim mi diyor :D
Yok gitme 112 ara ambulans göndersinler. VIP servis.
-
iQsuz bunu yazdıEasx bunu yazdı
aga bildiğim kadarıyla türkiyede yetişkin bir insanı soktuğunda öldürebilecek bir akrep türü yok :/
ama beni sokmuş olsaydı güney amerikadan muzun içinde gelmiş özel bir tür olurdu bunu yazamadan olurdum oyle bır sans var bende. sen yinede git nolur nolmaz
bu repliği arenadan hatırlıyorum
ordaki afrikaydı aga benimki orjinal :l
-
Akrep zehiri iktidarsızlığa yol acıyormus koş sen acile :P
Cesnist tarafından 13/Ağu/13 15:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam hangi şehirdesin ona göre tür tahmininde bulunup zehir etkisi hakkında bişeyler söyleyebilirim, Türkiye'de insan için zehiri kuvvetli akrep yok diyenler, Leirus ve Androctonus türlerini bi araştırın derim.
Sen yine de her ihtimale karşı bi hastaneye görün.
Bloom tarafından 13/Ağu/13 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Bloom bunu yazdı
Hocam hangi şehirdesin ona göre tür tahmininde bulunup zehir etkisi hakkında bişeyler söyleyebilirim, Türkiye'de insan için zehiri kuvvetli akrep yok diyenler, Leirus ve Androctonus türlerini bi araştırın derim.
bildiğim kadarıyla dedim hacı ne kızıyosun :D
-
Easx bunu yazdıBloom bunu yazdı
bildiğim kadarıyla dedim hacı ne kızıyosun :D
Ne kızması yau. :)
-
Easx bunu yazdıiQsuz bunu yazdıEasx bunu yazdı
aga bildiğim kadarıyla türkiyede yetişkin bir insanı soktuğunda öldürebilecek bir akrep türü yok :/
ama beni sokmuş olsaydı güney amerikadan muzun içinde gelmiş özel bir tür olurdu bunu yazamadan olurdum oyle bır sans var bende. sen yinede git nolur nolmaz
sen o meshur bedevimisin ?
-
anti histaminik basar yollarlar eve muhtemelen
-
ipTelefon bunu yazdıEasx bunu yazdıiQsuz bunu yazdıEasx bunu yazdı
sen o meshur bedevimisin ?
yok hacı ben o meşhur kutup ayısıyım çölde ne işim var benim mk