Akrobatik Dövüş Ve Dans Hareketleri
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bunlar bişey yapmıyolar ki
dövüş anlamında tamamen sıfır bunlar
-
gidin break dans yapın ena zından fizik yaparsanız :W
-
Akrobatik dövüş istiyorsan Wushu'yu şiddetle tavsiye ederim yok ben dans öğrenicem dersen Capoeira ama türkiyede iyi öğretilmiyor capoeira...
-
DigitalMind bunu yazdı:
Akrobatik dövüş istiyorsan Wushu'yu şiddetle tavsiye ederim yok ben dans öğrenicem dersen Capoeira ama türkiyede iyi öğretilmiyor capoeira...
-----------------------------neye göre bunu söylüyosun bilmiyorum
Türkiye'de çok kaliteli hocalar var tabii ki çok uyduruklar da var
fakat emin ol kaliteli hocalar dünyada adı olan kişiler ve öğrencileri yine dünyada değer gören kişiler
gerçi capoeirayı dans zannettiğine göre bunları söylemen de normal kabul edilebilir çünkü bilgin bile yok sonuçta
wushu dediğin de belli bişey değil yaklaşık 100 çeşit stilin toplam adı onu < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> n için stil adı vermeden wushu öğren demen de yanlış ve anlamsız
hangi wushu? wingtsun mu tai chi mi ejder stili mi? kuzey stilleri mi güney stilleri mi hangisi? diye sorarlar adama
-
kocum benim 2 gunluk mazinle bna felsefe yapma iyimi wushu 2 bolume ayrılır tao we sanda o dedgn kuzey guney dedgn seyler kusak sırasına gider changuan taichiguan wushunun icınde olan stiller sadece stilleri farklı capoeiraya gelince hcmi bi salak capoeirayı dovusmek icin ogrenmez sadece snn gbiler ogrenir o farklı bi konu hadi bakalm simdi yol al meslegmı bna ogretme.
-
DigitalMind bunu yazdı:
kocum benim 2 gunluk mazinle bna felsefe yapma iyimi wushu 2 bolume ayrılır tao we sanda o dedgn kuzey guney dedgn seyler kusak sırasına gider changuan taichiguan wushunun icınde olan stiller sadece stilleri farklı capoeiraya gelince hcmi bi salak capoeirayı dovusmek icin ogrenmez sadece snn gbiler ogrenir o farklı bi konu hadi bakalm simdi yol al meslegmı bna ogretme.
-----------------------------ara sokak hocalarından mısın?
hani 3 kuruşa bruce lee yetiştirenlerden?
benim ne mazim 2 günlük ne o mazideki tek bir günü boşa harcadım
koç diye git kendi sınıfındakilere hitap et
çakma bilgilerini sorulmadan yazman da anlamsız
kaç sene capoeira yaptın onu de sonra capoeira hakkında konuş benimle
kronun medeniyet görmüşü gibi davranma
bilirsin di mi kroları? manitaları yokken tüm karılar kaşardır onlar için
ama manita düşürünce kendi karıları hariç tüm karılar kaşardır
bilmiyosan bilmiyorum de ya da hiçbişey deme sus
ben bilmediğim yerden konu açılırsa bilmiyorum der susarım
edit : yaşın 19 yazıyo profilinde
eğer doğruysa ara sokak hocası bile olmamışsındır
ben 19 yaşındayken capoeira kursu açmıştım bilgin olsun
-
Ben Konuyu BİLGİ almak İçin Açtım..Birileri Birileriyle Atışsın,Artislik yapsın diye Değil Burada Kimin Yardımcı Olduğu Kimin Bilgili Olduğu Belli OLUYOR...!
@Prometheus
Hocam Boşver Lafı Uzatmaya Değmez...! -
bakıyorum wushu konusunda lafı yiyince capoeiraya yoneldn ayrıca kayseri ozay kulubu arastır sonra konus iyi paşam
-
digitalmind
bişey çevirdiğim yok kısıtlı bilgim bile yetiyo birçok kişiye
ama sen dediğim hiçbişeye cevap vermedin
böylece benim için tartışmaya devam etme gereği kalmıyor
arkadaşa artistik hareketler için wushu öneriyosun hesapta ama o wushu içinde çok hareketli stiller de var taichi gibi yavaş çekim yapılan mditasyon tarzı stiler bile var
ayrıca wushu içinden hareketli bi stili önerdin diyelim (yapamadın da yaptın diyelim)
yine arkadaşa faydası yok çünkü yıllarca yumruk tekme çalıştıktan sonra taklı atmayı öğrenmeye başlaması gerekicekti
kaldı ki Türkiye'de kaliteli wushu eğitmeni kaç tane bunu senin benden iyi bilmen lazımdı
ama sanırım kalite anlayışımız oldukça farklı
bu arada bilmem nerde ne spor salonunu araştıramam
sen yaz öğrenmemi çok istiyosan mümkünse de pm ile yaz kimsenin gözünü yorma burda
ben de zahmetine saygı gösterir okurum
-
al hocam, parkour/freerun icin sana istanbulda bulabilcegin bi kurs
http://www.acrorun.com/tr/index.php/parkour-in-istanbul/
ben de bulugundugum yerde parkoura gecen hafta basladim, tahmin edemeyecegin kadar cok calisma, pratik isteyen bi spor oldugu kadar, kas gelisiminede ve kardiyo gelisimine cok dikkat etmen lazim. Her gun vucudunda bulunan her cesit kasi calisman lazim.