Akşamları İş Yerinin Güvenlik Sistemleri Nasıl Çalıştırılır?
-
Akşamları iş yerinin Güvenlik Sistemleri Nasıl çalıştırılır?
başlıktanda anlayacagınız gibi iş yerinden çıktıktan sonra belli bir zamanda(istedigim bir zaman olursa ii olur) sistemleri çalıştırıp alarımların ötmesini istiyorum....kotu bir niyetim yok ama patronu deli edecek bişiy arıyorum....iş yerinde hareketlere duyarlı hareket sensörleri var elbette ama sese duyarlı sistem varmı bilmiyorum işte bunları devreye geçirecek bir sistem lazım işte burda yardımlarınızı istiyorum neyapılabilir....
mesela çiçegin yaprakları arasına gizlenmiş bir çalarsaat (eger sese duyarlı sensor varsa) herakşam saat 4 te çalışıp alarım sistemini devreye sokacak :) not:bunlar olurken tabi ben iş yerinden tamamen ayrılmış olacam... -
Muhtemelen, piyasadaki dandik alıcılardan takılı...
Bu alıcılar, sese, cam arkasındaki görüntüye, basınca vs dayanıklı değildir...
-
içeri hayvan koy :D kedi kopek
-
Patronu deli edlicek daha iyi birşeyler bulabilirsin. Psikolojik olarak bunalıma sokmak için facebook vs vari şeylerde kız olarak ekle sonra telefonla geceleyin arayıp Onu hatırlayıp hatırlamadığını sor. Geceleyin dükkanın girişine ölü hayvan bırak. Ondan sonraki gün onun ev kapısının önüne bırak...
Gıcık etmek için mühürlü devletten mektup koy dükkanın önüne. Sabah güne güzel başlasın.
-
abi zor bişi deil kesin orda pır ( hareket dedektörü ) vardır onun görüş açısına ooynayan bir alet örneğin cep telefonu koy titreşimli modda belirlediğin bir saat de ara daha sonra pır algılayacaktır bunu ve alarm çalışacaktır..dene derim :)
-
Bi telefon gibi titreyecek bişeylere ihtiyacın olabilir...Yada zamanlı bişey ama titreyecek hatta dört dönecek :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Bi telefon gibi titreyecek bişeylere ihtiyacın olabilir...Yada zamanlı bişey ama titreyecek hatta dört dönecek :)
-----------------------------Sensörü çıkartıp içine titreşen bi titreşimli ezan okuyan çin malı saat bulup koyulabilir.
-
HeadBanger bunu yazdı:
abi zor bişi deil kesin orda pır ( hareket dedektörü ) vardır onun görüş açısına ooynayan bir alet örneğin cep telefonu koy titreşimli modda belirlediğin bir saat de ara daha sonra pır algılayacaktır bunu ve alarm çalışacaktır..dene derim :)-----------------------------
bunları bende duşundum ama bunun surekli olması ve gizli bir yerde bulunması gerekiyor çünkü alarmı çalıştırdıktan sonra kapanacak başka bi gun başka bir belirlenen saatte alarmı çalıştırıp kapanacak tekrar...yanii bi kereligine mahsus bişey olmayacak...
-
djmatrax bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
abi zor bişi deil kesin orda pır ( hareket dedektörü ) vardır onun görüş açısına ooynayan bir alet örneğin cep telefonu koy titreşimli modda belirlediğin bir saat de ara daha sonra pır algılayacaktır bunu ve alarm çalışacaktır..dene derim :)-----------------------------
bunları bende duşundum ama bunun surekli olması ve gizli bir yerde bulunması gerekiyor çünkü alarmı çalıştırdıktan sonra kapanacak başka bi gun başka bir belirlenen saatte alarmı çalıştırıp kapanacak tekrar...yanii bi kereligine mahsus bişey olmayacak...
-----------------------------hocam al ufaklığın arkadaşın fln telefonunu koy bir yere çaldır zor deil :D weya kendininkini koy çaldır..olmadı kapıyı az cık sürekli belli saatde zorla pır onuda algılar merak etme..
-
,,dışarıya bakan en yakın dedektor''un içinde hassasiyet ayarı var.onu maximuma getirirsen ota boka çalar.:) kapagı altında tırnak var ordan açacan içindeki kartı ya yukarı aşaya çekerek yada sağa sola sürükleyerek hassasiyeti artıracan bu yöntemle arabaların gece farına bile çalabilir.
-
Eski çalışığım yerde bahçede köpek gezse haber veriyo :) Telefona mesaj geliyodu patronun :S Hatta bigün elektrikci gldi kabloları düzeltiyordu....Pronet aradı :S "Kablolarınızla oynuyorlar" diye :D Paranoyak olmuştum tuvalete girerken bile temkinliydim :) bellimi olur biri tuvaletdeyken ansızın arar pronet;
-Tuvaletinize S*ç*olar :|
Diyeceğim o ki dediğim gibi telefon kullan yada gece camlarını itele çalıştıgın yerin :)