Aksaray Tarafında Elde Satılan Telefonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

samurai bunu yazdı:
    -----------------------------

antivir-US bunu yazdı:

eskiden imeiden bulunuyodu.Çalıntı telefona kartını takanın götüne yapışıyolardı ama şimdi bi yolunu bulup imei klonlıyor ya da değiştiriyolar.

Bana da bi çuval bozuk mozuk fark etmez 3310 lazım bulabilir miyim çok ucuza.Parça sökecem(lcd ekranları bana lazım oluyo,pic atmel devre yapıyom) ya da sedece çok ucuza alabileceğim çıkma 3310 lcd de olur.bu işle uğraşan varsa kaç para eder tanesi...

telefon tamircilerine git onlarda koliyle oluodu zamanın da şimdilerde pek o tarz tel de kullanan yok bedavaya bile verirler

yok birader öyle olmuyo işte,o zaman kıymete biniyo.Adam çıkma malzemeyi 5tl den aşağı vermiyo.Bir de şöyle demezler mi "SANA 5 LİRA OLUR"

malzeme perte çıkınca kıymete biniyo arkadaş anlamıyorum.Daha önce de hurdalığa gittim 2 dandik trafo aldım elime çalışıp çalışmadığı belli değil kaç para dedim "5 LİRA VERSEN YETER" diyor herif.Bütün hurdacılar 5 liraya bağlamış.Dedim ben sıfırını alırım 5 liraya...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

%50si çalıntıdır. yani şanslı olman lazım ben 2 tane telefon aldım zamanıda bi sorun cıkmadı ama bu zamandada gidipde ordan telefon almam.

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
Toplam Hit: 4610 Toplam Mesaj: 23