Aksiyon Dizilerini Sevenlere Reaksiyon
-
Dizi aşırı derecede uzun değil mi ? Sebebi ne bunun
-
bütün bölümlerini izledim. bariz hükümet probogandası yapılıyor. 3 kutuplu bir dizi, eski devlet nato cu misaki millici. kendi evlatlarini bile harciyor. israil özel kuvvetleriyle kendi karakollarini bastiriyor.. çıkarlari için kendi uçağini bile düşürüyor vs. diğer kutup cemaat tarafi. emmiyet içindeki elemanlariyla herkesi dinleyip kaset ile thdit ediyorlar. yargıda bunlarin elinde vs. 3 kutupda dizinin kahramanlarininda dahil olduğu yeni osmanlicilik akımı. natonun güdümünden çıkmak. ortadoğuya hakim olmak vs lugatları kullaniyorlar. ordada hep magdurlar:) bi şekilde diğer 2 kutup bunlara sürekli sorun çıkariyor. ama Allah (c.c) inayetiyle bir şekilde kurtuluyorlar kumpaslardan:) dizinin kadrosuna baktiğinizda zaten filmlerde rol almiş usta oyunculrdan olusuyor. gereğinden fazla sağlam kadrosu var. kurtlar vadisi bile sürekli kadrodan adam eksiltim figürasyonla durumu kurtarmaya çalişiyor. ama bu dizi ildigi yıldızlar karması. dizi geliriyle o oyuncularin maaslarini ödemek zor. yayınlayan kanal star zaten. bunlari bilerek izldikten sonra sorun yok. dizide en çok dikkat çeken dayı ve abbas karakterleri. gerisi biraz oturmamiş.
-
Hükümet propagandası hat safhada evet ama aksşyon olayları gündemi takip etmeleri vs güzel benzer başka bir dizi yok bende bu tarz dizileri seviyorum açıkçası
SeRDaR tarafından 01/Kas/14 19:13 tarihinde düzenlenmiştir
bir ara şevkat tepe izlemeyi bile düşündüm
7. bölüm fragmanını izledim de apoyla filan konuşuyorlar kobane eylemleri vs var