Aksiyon Kamera Almak İsteyen / Satılık
-
sevmek_btb bunu yazdı
GoPro gibi bişey mi onunla farkları ne mesala bu telefonla bağlantı olabiliyormu mesala almayı düşünüyorum ?
aynen onun gibi bir şey nam-ı diğer go pro killer, video incelemeyi seyret bak beğenirsen pm atarsın
-
Muqi bunu yazdı
evet yukarıda yazdığım gibi tüm paket içeriği dahil tabi
Ben şimdi almak istiyorum pek acelem de yok sence ne yapayım hocam arada kaldım ?
-
Rezerve av icin alabilurim inceleyip donus ypcm
-
kazasker1 bunu yazdı
Ulen evde eskiden kalma kasetli Sony kamera var, sonradan kaset işi boka sarınca aldığım Samsung el kamerası var, sonra fotoğrafa da merak sarıp aldığım Pentax kamera var, şimdi bi de 13 mpixel telefon kamerası da var.
Ama bu cihaz da hoşuma gitti. :)))))
o zaman sana satış yok, yeter o kadar : )
şaka bi yana, aksiyon kamera farklı bir şey doğa sporları, aktivite vs için tasarlanmış bir ürünle günlük kullanıcı ürünleri epey farklı tabi
-
LethaLImpacT bunu yazdıMuqi bunu yazdı
evet yukarıda yazdığım gibi tüm paket içeriği dahil tabi
Ben şimdi almak istiyorum pek acelem de yok sence ne yapayım hocam arada kaldım ?
doğrusu ben tüccar değilim, eldeki fazla kamera doğa sporlarıyla uğraşan birine yarasın istiyorum şimdi ne desem olmaz, kendin bak kararını ver öyle yapalım
bladex; kayserideysen kısa süre sonra kayak için orada olacağım hatta elden bile verebilirim ürünü yani
Carlsaganandcat tarafından 16/Ara/14 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Beklerim hocam :) almasam bile çayımızı içersin
-
bladex38 bunu yazdı
Beklerim hocam :) almasam bile çayımızı içersin
Sağol teklifin yeter : )
-
balık avına gidiyorum ve kamerayı suya salladık diyelim. ceptente naklen seyretmek istiyorum diyelim. böyle birşey varmı ucuz yollu.?
-
zigana bunu yazdı
balık avına gidiyorum ve kamerayı suya salladık diyelim. ceptente naklen seyretmek istiyorum diyelim. böyle birşey varmı ucuz yollu.?
Sjcam wifi yaz google ye bi bak hocam ona
ben cin sitelerinden 30 dan fazla urun aldim bugune kadar 3 4 tane sjcam aldm ama wifi modeli yoktu o zaman.
simdi orasaki wifi sony action daki wifi teknolijisi gibiyse evet izlersin ama telefonda cok uzaklasirsan olmaz diye dusunuyorum.
wifi nedir oradaki tam bakamadim.pcye gecince bakarim
Aynı tekonoloji goproda da var onu unutmayayım.
https://www.youtube.com/watch?v=_gvbUtaKymc
rapidhacker550 tarafından 18/Ara/14 07:40 tarihinde düzenlenmiştir -
pahalı bu yaw. 3 gli ip kamera olsa sınırsız olur ama bunlarında aksiyon kamera cinsi yok sanırım