Aktif Konular İçin Bi Öneri...
-
bigadia bunu yazdı:
-----------------------------peki ne zaman gelicek bu tbt v10 ?
bilgisi olan?...
-----------------------------daha çok var hacı
-
Şimdi hocam, oradaki aktif konular başka bi sayfadan include geliyor...
O include edilen sayfayı direk indexin içerisine bazı nedenlerden dolayı sokamıyoruz..
böle oluncada indexi içine include edilen sayfalar olmayınca aktif konuları include eden aspde calışmıyor...
2 sayfayı server.execute ile çalıştırıp her yapılan includeyi 2 sayfaya birden sokmaya calıştığımızdada ana sayfanın görüntülenme süresi 0.2 saniye gibi devasa bir süre oynuyor..
Birde firewalla ilgili sıkıntı oluyor...
uzun lafın kısası denedikde olmadı :)
Ama başka bi yöntem var aklımda olursa olacak :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi hocam, oradaki aktif konular başka bi sayfadan include geliyor...
O include edilen sayfayı direk indexin içerisine bazı nedenlerden dolayı sokamıyoruz..
böle oluncada indexi içine include edilen sayfalar olmayınca aktif konuları include eden aspde calışmıyor...
2 sayfayı server.execute ile çalıştırıp her yapılan includeyi 2 sayfaya birden sokmaya calıştığımızdada ana sayfanın görüntülenme süresi 0.2 saniye gibi devasa bir süre oynuyor..
Birde firewalla ilgili sıkıntı oluyor...
uzun lafın kısası denedikde olmadı :)
Ama başka bi yöntem var aklımda olursa olacak :)
-----------------------------Hocam yine ne varsa sende var :)
-

demek istediğim resimlerden de biraz olsun anlaşılıyor gibi
örneğin 3000-5000 hitli bir konuya giriyoruz son mesaja girmek için önce konuya girmek gerekiyor
sonrada aşağıdan son sayfayı tıklamak gerekiyor(tabi önce konunun özünü anlamak için yorumları ve gelişmeleri okumak gerek:D) son sayfaya tıklayıncaya kadar 2 sayfaya tıklamamız gerekiyor görüldüğü gibi
benim önerimde eğer yapılabiliyorsa, ki yapılacağı düşüncesindeyim (aspnin a.s.p'sini bile bilmem:D) aktif konularda da konunun sayfa sayısı gösterilsin.
diğer bir önerim de sayfa sayıları sayfanın üst kısmında da olsun aşağıya çekmek zor geliyor sayfayı -
daha dün rene abiye bu teklifi yaptım ama imkanı olmadığını söyledi
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
daha dün rene abiye bu teklifi yaptım ama imkanı olmadığını söyledi
-----------------------------öyle mi ya, görmedim o zaman tbt forumu vbulletine geçsin tabi kaldırırsa;)
-
yns_berk bunu yazdı:
demek istediğim resimlerden de biraz olsun anlaşılıyor gibi
örneğin 3000-5000 hitli bir konuya giriyoruz son mesaja girmek için önce konuya girmek gerekiyor
sonrada aşağıdan son sayfayı tıklamak gerekiyor(tabi önce konunun özünü anlamak için yorumları ve gelişmeleri okumak gerek:D) son sayfaya tıklayıncaya kadar 2 sayfaya tıklamamız gerekiyor görüldüğü gibi
benim önerimde eğer yapılabiliyorsa, ki yapılacağı düşüncesindeyim (aspnin a.s.p'sini bile bilmem:D) aktif konularda da konunun sayfa sayısı gösterilsin.
diğer bir önerim de sayfa sayıları sayfanın üst kısmında da olsun aşağıya çekmek zor geliyor sayfayı-----------------------------
öle oluncada kimse okumuyor postları karaşa çıkıyor :S
-
o dediğin gibi olursa sayfanın açılmasıda yavaşlıyor galiba
-
SyspioniC bunu yazdı:
o dediğin gibi olursa sayfanın açılmasıda yavaşlıyor galiba
-----------------------------aynen hocam
bide şu var
orayı indexden bağımsız ypaıyorlar
tabi bu tbt için değil değişik scriptler için konuşuyorum
index yükleniyo ama konuların gözükmesi 5 saniyeyi buluyo bu da kötü bi görüntü oluşturuyor