Akülü Budama Makası Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Merhaba,

Ufak bir bahçede yer alan ağaçların dallarını budayabileceğim bir akülü budama makası almak istiyorum. Yoğun bir kullanımım olmayacak belki yılda bir kaç kere anca budama olacak ve çok kaliteli bir cihaza ihtiyacım yok. Bütçem 3 bin lira. Bu bütçe dahilinde hangi markalar f/p cihazı satmaktadır ve nelere dikkat etmek gerekir? Sanırım cihazın kömürlü veya kömürsüz olmasına dikkat etmek gerekir bir de makasın çapına. Bunların haricinde neler önemli? Teşekkürler.

The brightest flame burns quickest!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

abi ne capta dallar keseceksin, eger basit budama yapacaksan cok takilma ucuz bir sey al gec.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

abi ne capta dallar keseceksin, eger basit budama yapacaksan cok takilma ucuz bir sey al gec.

Hocam basit çapta dallar için alacağım fakat kendime değil binanın banka hesabından alacağım için birazcık irdeleyerek almak istiyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

@kurdo

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Kuru dal makası ve ıslak dal makasları farklıdır. Aklında bulunsun naçizane tavsiyem yılda 1 2 defa kullanacakisen normal makas alman. İyi bir ustadan şu lafı duymuştum. Mutlaka kaliteli malzeme ile çalış ki yaptığın iş işçiliğine laf ettirmesin 

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam bende müşterilerime bahçe peyzaj işleri yapıyorum(personeller yapıyor) akülü almanı kesinlikle tavsiye etmem.Sessiz çalıştığı için makinenin açık olup olmadığını bilmiyorlar.Bir anlık dalgınlıkla parmağını kaptırabilir.O bütçelere ya benzinli yada normal kaliteli makas almanı tavsiye ederim.Kaliteli budama makinesi çok iyi işler çıkartabiliyor.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

2-3 ay önce einhellin budama makasını aldım bi tık yavaş acılıp kapanıyor daha güvenli diye bunu seçmiştim.  

arada lazım olan bir malzeme için o kadar para harcamaya değmez tecrube ile sabit :)

4.ah bataryası ve sarj istasyonu da var bir iki kere tarlada denedim toplasan 100 kesim anca yapmışımdır. 

https://www.hepsiburada.com/einhell-ge-ls-18-li-4-0-ah-starter-kit-akulu-budama-makasi-p-HBCV000012PQ8E?magaza=Ekolayda

4.000  e veririm :) ama youtubeden bi bak videosunu izle diğerlerine göre yavaş kesiyor. kutusu v.s duruyor 

Göktürk'ün babası
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Kaliteli normal makas al . Pahalidir ama ömürlük olur tek tük del keseceksen. Bayan güçsüz biri kullanıcaksa akülü olabilir yada narenciye budayacaksan

Japon malı Ars v8 tavsiye ederim. 

taekwondo tarafından 09/Tem/25 18:53 tarihinde düzenlenmiştir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

İthalatçısı arkadaşım orjinal çin malı 32mm lik  çift bataryalı yeni 2500 TL ye aldım

25mm liği 2000 tl imiş.

Aynı senin kullanım 10 ağaçlık bahçede kullanmak için anneme aldım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

ucundan sopa takılabilenleri var alırken ona dikkat etmeni tavsiye ederim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocalarım. Akülü olan budama makasından vazgeçtim çünkü sık kullanım olmayacağı için makinenin aküleri çabuk ömrünü tüketiyor ve sensörlü olmayanları bir tık kullanan için tehlikeli. Çünkü makineyi dediğim gibi kendime değil binaya alıyorum, o sorumluluğa girmekten vazgeçtim. Onun yerine kalın dal budama makası satın aldım, bu da fazlasıyla işimi görecektir. Marka model ise Raco 53ML177. Sipariş gelince deneyimleyeceğim.

Toplam Hit: 1019 Toplam Mesaj: 13
budama