folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akustik Gitar Alıcam Özellikleri Nedir?

Akustik Gitar Alıcam Özellikleri Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    sevgili müritler ben akustik gitar alıcam maliyet önemli değil ancak elektro gitar özelliğini verebilir mi?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayerMurat
    PlayerMurat's avatar
    Erkek
    hocam bende aynı soruyu sorcaktım ama kimse cvp vermiyor bare konu hoplasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    nasıl bişi alıcakskın ne istiosun yardımcı oluyum fiyat aralığın nedir aklında bi marka varmı ??

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam yaw işte en fazla 400 işte elektro gitarın özelliğini verebilir mi?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek

Sorduğun sorunun ne kadar saçma olduğunu bilmeni isterdim. Beklentin nasıl birşey tam olarak çıkartamadım ama; beklentini doğru tahmin ettiğimi umarak cevap vereyim.

-Veremez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yaw hocam şimdi ben sesi fln uzatabilir miyim elektrodaki gib?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    lan elektro özellikleri istiosan direk elektro al daha nie akustikle uğraşıon hem akustikle elektro aynı boku yapsalardı nie ayrı ayrı isim koyarlardı :|

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

400 demişsin ama ytlmi dolarmı ? Bide Elktro İstiosan git elktro al ama bn akustik istiorum diosan akustik al derim sana Elektro alınca amfide lazım olucak sana onun pedalları lazım olucakk sanaa çok şey yane ama sen bilirsin yane bn derim ki git güsel bir tane sağlam Akustik al derimm:)

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre1095
    emre1095's avatar
    Erkek
    öncelikle ne tür müzik yapacağına karar ver ona göre gitar al.akustikten elektro yapamazsın ama elektrodan efektörlerle akustik sesi alabilirsin ne kadar olursa artık.eğer akustik alıcam diyosan ve bu bide amfiye bağlansın diyosan 400 ytl az bi miktar.neden? 300-400 liralık bi akustik le bide aynı fiyat aralığındaki bi klasik gitarı al ve çal tel sertliklerini ve çektiğin acıyı sora bize anlatırısın :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam yaw ben clasic havasıda vermek istiyrum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dotty
    Dotty's avatar
    Erkek
    Sesin güzel değil ve Klasik şarkıları çalmak istiyorsan
    -Klasik Gitar
    Kısa sürede ( yaklaşık 5 ay) iyi sonuç peşinde isen (Bir şan derside alırsan süper olur)
    -Akustik
    Bu iki tanımın dışında isen
    -Electro

Ancak, öğrenmesi en kolay gitar Elektro en zoru akustiktir.
    En ucuz Klasik en masraflısı Elektrodur.
    En uğraştığına değeni (bence) klasik en kıymetsizi Akustiktir

Ben Akustik çalıyorum. Hiç pişman değilim direk başladım devam ediyorum. Benim akustik seçmemdeki temel etken Akustik gitarın tonu idi.
Toplam Hit: 3180 Toplam Mesaj: 12