Akustik Gitar Alıcam Özellikleri Nedir?
-
sevgili müritler ben akustik gitar alıcam maliyet önemli değil ancak elektro gitar özelliğini verebilir mi?
-
hocam bende aynı soruyu sorcaktım ama kimse cvp vermiyor bare konu hoplasın
-
nasıl bişi alıcakskın ne istiosun yardımcı oluyum fiyat aralığın nedir aklında bi marka varmı ??
-
hocam yaw işte en fazla 400 işte elektro gitarın özelliğini verebilir mi?
-
Sorduğun sorunun ne kadar saçma olduğunu bilmeni isterdim. Beklentin nasıl birşey tam olarak çıkartamadım ama; beklentini doğru tahmin ettiğimi umarak cevap vereyim.
-Veremez.
-
yaw hocam şimdi ben sesi fln uzatabilir miyim elektrodaki gib?
-
lan elektro özellikleri istiosan direk elektro al daha nie akustikle uğraşıon hem akustikle elektro aynı boku yapsalardı nie ayrı ayrı isim koyarlardı :|
-
400 demişsin ama ytlmi dolarmı ? Bide Elktro İstiosan git elktro al ama bn akustik istiorum diosan akustik al derim sana Elektro alınca amfide lazım olucak sana onun pedalları lazım olucakk sanaa çok şey yane ama sen bilirsin yane bn derim ki git güsel bir tane sağlam Akustik al derimm:)
-
öncelikle ne tür müzik yapacağına karar ver ona göre gitar al.akustikten elektro yapamazsın ama elektrodan efektörlerle akustik sesi alabilirsin ne kadar olursa artık.eğer akustik alıcam diyosan ve bu bide amfiye bağlansın diyosan 400 ytl az bi miktar.neden? 300-400 liralık bi akustik le bide aynı fiyat aralığındaki bi klasik gitarı al ve çal tel sertliklerini ve çektiğin acıyı sora bize anlatırısın :)
-
hocam yaw ben clasic havasıda vermek istiyrum
-
Sesin güzel değil ve Klasik şarkıları çalmak istiyorsan
-Klasik Gitar
Kısa sürede ( yaklaşık 5 ay) iyi sonuç peşinde isen (Bir şan derside alırsan süper olur)
-Akustik
Bu iki tanımın dışında isen
-Electro
Ancak, öğrenmesi en kolay gitar Elektro en zoru akustiktir.
En ucuz Klasik en masraflısı Elektrodur.
En uğraştığına değeni (bence) klasik en kıymetsizi Akustiktir
Ben Akustik çalıyorum. Hiç pişman değilim direk başladım devam ediyorum. Benim akustik seçmemdeki temel etken Akustik gitarın tonu idi.
Toplam Hit: 3180 Toplam Mesaj: 12