Aküsü Çöken Motoru Çalıştırma
-
selam muritler
uzun zamandır kullanmadıgımdan dolayı motorumun aküsü çökmüş marş almıyor
ayaklada çalıştıramıyorum o mekanizmayı bozmuştum daha önce
baska önerebilceğiniz pratik yöntemler varmı?
veya 12 voltu nasıl verebilirim
akü 12V/7AH
-
12 voltu bilgisayarın güç kaynağından bile verebilirsin hoca, varsa kullanmadığın power supply bağla gitsin, üstünde yazar hangi renklerin 12v olacağı
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------12 voltu bilgisayarın güç kaynağından bile verebilirsin hoca, varsa kullanmadığın power supply bağla gitsin, üstünde yazar hangi renklerin 12v olacağı
-----------------------------
hacı yakmayız demi biseyleri :D
-
biz hep bi tanıdığım aküsüne kablo çekip yapıyorduk ama güç kaynağı da olabilir
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------12 voltu bilgisayarın güç kaynağından bile verebilirsin hoca, varsa kullanmadığın power supply bağla gitsin, üstünde yazar hangi renklerin 12v olacağı
-----------------------------yuh be ne sallamışsın sen kardeşim bilmediğin şeyde ne diye böyle sallarsınız anlamam.
Adamın başını yakacaksınız.
-
Motor ne söyle sen bana
-
hocam aküyü şoklat kendine gelsin 5-10 tl arası birşey zaten uğraşma o kadar :D
-
vitesliyse vurdurarak çalıştırabilirsin
-
Bi kere çalıştıktan sonra aküye ihtiyacı olmaz..
-
12 v luk bir adaptörün varsa + yı + ya -- yi -- ye bağla 1-2 saat .. biraz kendine gelir...
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------yuh be ne sallamışsın sen kardeşim bilmediğin şeyde ne diye böyle sallarsınız anlamam.
Adamın başını yakacaksınız.
-----------------------------
hocam sallanmış değil, ben kullanıyorum kendi işlerimde eski güç kaynağımı, piyasadaki birçok adaptörden daha fazla akım çektiğide ortada