Akvaryum - Balık Bakmak [YARDIM]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

al 2 tane astronot koy akvaryuma. her akşam gelirken tavuk parçaları getir, at yesnler. akvaryumunu temizlemene gerek yok. ilaç vermene gerek yok. 

ZzZzZzZ...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Bende de 300 lt akvaryum var su kaplumbagasi besliyorum iki tane boyutlari 12 ve 15 cm nette arastirmalarima gore baliklarla yasamalari zor diyorlar baliklara saldiriyorlarmis

Tabi yasayanda var diyor yasamayanda 

Sizce denemeli miyim ve bu deneme de hangi tur baliklari kullanmaliyim

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Kendimi bildim bileli evimizde akvaryum var küçük büyük türlü türlü akvaryum geldi geçti daha bi günde ulan ne pis zor bu iş diyen insan olmadı evde yani çok zor bulaşma falan diyenlere aldırma al küçük bi akvaryum fanus falan alma, akvaryumuna uygun filtre, ısıtıcı al yemini al başla ısıyı suyu ayarlayamayıp bir sürü balık öldüreceksin zamanla tecrübeyle oturacak herşey, başlangıç için lepistes falan al ölecek çoğu zaten muhtemelen

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Baya varmış burada da balık meraklımız :) Eyvallah sağolun karar verip aldığımda atarım buraya fotosunu :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 16