Akvaryum Alacam Netten
-
hacılar 2 dişi 2 erkek lepistes aldım. şimdi akvaryum için 3 seçeneğim var.
bi akıl verin hele bayramda geldi kargo 1 haftaya gelecek onuda hesabakatalım.
1) 32 tl bu fiyata bulduğuma bende şaşırdım.
http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/60cm-isik-sistemli-akvaryum-kampanyali-87616532
2) camcıya gittim ben 60*20*30 luk bişeyi kapaksız düz 30 tl ye yapacağını söyledi.
son ihtimalde
burda mersinde bir çocuk var 40*16 bir akvaryumu var 60 tl istiyor pipo filtre bir iri balık taşlı akvaryum verecek.
-
be_cool bunu yazdı
ben kendim 450 lt lk akvaryum kurdum bide dış moturu 6 ayda bi 20 dakikada temizliyom karşısına otur yarımsaat izle puvvv
sana önerim git bi camcıya aklındaki ebatlarda temperli rodajlı camdan yaptır daha ucuza gelir sana
-
benim kullanmadığımı gönderim dicem sağlam geçmez eline :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
benim kullanmadığımı gönderim dicem sağlam geçmez eline :)
alper sende kayserideydin demi
neyse şunu alacağım fiyatı çok uygun burdaki pet shoplara göre.
HeYeT tarafından 07/Ağu/13 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Petshoplardan alacaksanız oradakiler ekseriyetle orta boy akvaryumlar oluyor ve 4mm. camlardan yapılıyorlar ki hiç tavsiye etmem kendilerini. Yani orta boy dahi olacaksa en az 6mm. camdan olmasına dikkat edin. 10mm temperli camdan 2 metrelik yapmıştım bundan 1,5 sene önce 2 adet böyle kapaklı sürgülü çerçeveli filan tanesini 500 kağıttan okutmuştum.
-
http://www.akvaryum.com/hesaplayici/filtrasyon_isitici_kum.asp
burdan kumu hesapladım birde büyüklüğüne göre motorun nekadar su filtrelemesi gerektiği yazıyor
benimki 46 litre
saatte 115 üstü litrelemesi lazım diyor. yahu benim bu alacğım siparişini verdiğimi 1500 lt yapıyormuş satte fazla olmasın bu ayarı varmış gerçide ben nasl ayarlayacam.
-
Motoru akvaryumunuza göre ayarlarsınız. Alacağınız balıklara karar verdikten sonra akvaryumu o balıklara uygun dizayn etmenizi öneririm. Akvaryuma suyu doldurun motoru çalıştırın, 4-5 gün su dinlensin. Balıklara çok faydalı oluyor.
-
aynen hocam dinlendirmek gerrekmiş deli gibi makale okuyorum bi kaç gündür ama tabi tecrübe lazım. 2 tanede bitki sipariş ettim. herşeyi inntten alıyorum.gittigidiyor da 34akvaryum kullanıcısı tavsiyemdir. 34petmarket diye int siteside var adamların. özellikle akvaryum çok uygun oldu gelecek akvaryumusda bir arkadaşım almış yıllardır memnun. lepistees besleyeceğim ilerleyen zamanlarda yanına moli balığı düşünüyorum.
-
Bende ciklet türü besliyorum. Zevkli iş ve insanı dinlendiriyor.
-
Haci ben olsaydim melek veya diskus alirdim, akvaryumu tavsiyem alabildigin kadar buyuk al, o 4 lepistesler 3 ay sonra en az 30 olur. Hem baliklar rahat eder hem de ikide bir su degistirmekten kurtulursun. Tecrubeyle sabittir akvaryum ne kadar buyuk olursa baliklar o kadar hizli buyuyor.