Akvaryum Alacam Netten

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hacılar 2 dişi 2 erkek lepistes aldım.  şimdi akvaryum  için 3 seçeneğim var.

bi akıl verin hele bayramda geldi kargo 1 haftaya gelecek onuda hesabakatalım.

1)   32 tl   bu fiyata bulduğuma bende şaşırdım.

http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/60cm-isik-sistemli-akvaryum-kampanyali-87616532

2) camcıya gittim   ben 60*20*30 luk bişeyi kapaksız düz 30 tl ye yapacağını söyledi.  

son ihtimalde 

burda mersinde bir çocuk var 40*16 bir akvaryumu var 60 tl istiyor pipo filtre bir iri balık taşlı akvaryum verecek.  

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı

ben kendim 450 lt lk akvaryum kurdum bide dış moturu 6 ayda bi 20 dakikada temizliyom karşısına otur yarımsaat izle puvvv 

sana önerim  git  bi camcıya aklındaki ebatlarda temperli rodajlı camdan yaptır daha ucuza gelir sana

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benim kullanmadığımı gönderim dicem sağlam geçmez eline :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

benim kullanmadığımı gönderim dicem sağlam geçmez eline :)

alper sende kayserideydin demi 

neyse şunu alacağım fiyatı çok uygun burdaki pet shoplara göre.

HeYeT tarafından 07/Ağu/13 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Petshoplardan alacaksanız oradakiler ekseriyetle orta boy akvaryumlar oluyor ve 4mm. camlardan yapılıyorlar ki hiç tavsiye etmem kendilerini. Yani orta boy dahi olacaksa en az 6mm. camdan olmasına dikkat edin. 10mm temperli camdan 2 metrelik yapmıştım bundan 1,5 sene önce 2 adet böyle kapaklı sürgülü çerçeveli filan tanesini 500 kağıttan okutmuştum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

http://www.akvaryum.com/hesaplayici/filtrasyon_isitici_kum.asp

burdan kumu hesapladım birde büyüklüğüne göre motorun nekadar su filtrelemesi gerektiği yazıyor

benimki 46 litre 

saatte 115 üstü litrelemesi lazım diyor.  yahu benim bu  alacğım siparişini verdiğimi 1500 lt yapıyormuş satte fazla olmasın bu ayarı varmış gerçide ben nasl  ayarlayacam.

http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan-petshop/sobo-wp-1500f-akvaryum-ic-filtre-1500l-17-75tl-88061096

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bygeneral
    bygeneral's avatar
    Erkek

Motoru akvaryumunuza göre ayarlarsınız. Alacağınız balıklara karar verdikten sonra akvaryumu o balıklara uygun dizayn etmenizi öneririm. Akvaryuma suyu doldurun motoru çalıştırın, 4-5 gün su dinlensin. Balıklara çok faydalı oluyor.

Kimsenin kaprisini çekemem, donu falan gözükür.. :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

aynen hocam dinlendirmek gerrekmiş deli gibi makale okuyorum bi kaç gündür ama tabi tecrübe lazım. 2 tanede bitki sipariş ettim. herşeyi inntten alıyorum.gittigidiyor da 34akvaryum kullanıcısı tavsiyemdir. 34petmarket diye int siteside var adamların. özellikle akvaryum çok uygun oldu gelecek akvaryumusda bir arkadaşım almış yıllardır memnun. lepistees besleyeceğim ilerleyen zamanlarda yanına moli balığı düşünüyorum.

matematik24.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bygeneral
    bygeneral's avatar
    Erkek

Bende ciklet türü besliyorum. Zevkli iş ve insanı dinlendiriyor. 

Kimsenin kaprisini çekemem, donu falan gözükür.. :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cholpa
    cholpa's avatar
    Erkek

Haci ben olsaydim melek veya diskus alirdim, akvaryumu tavsiyem alabildigin kadar buyuk al, o 4 lepistesler 3 ay sonra en az 30 olur. Hem baliklar rahat eder hem de ikide bir su degistirmekten kurtulursun. Tecrubeyle sabittir akvaryum ne kadar buyuk olursa baliklar o kadar hizli buyuyor.

Toplam Hit: 4182 Toplam Mesaj: 35