folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akvaryum Aldım 2 Haftada 20 Balık Oldu

Akvaryum Aldım 2 Haftada 20 Balık Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek

2 hafta once akvaryum aldım ıcıne de 15 tane baslık 1 isi vatoz 1 isi çöpcu geri kalanı japon ve neon dular sıcaklık 25-27 derece gunde kısı basına yarım yem dusuyor oda kursun kalem ucu kadar bisi ama sorun surda bazı serefsız japon lar attığım yemın neonların hakkı olan kısmınıda yiyor acaba ondan mı olouyor bu balıklar

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    hacım neonlarla japonlar beraber yasamazlar yer japonlar lepıstes vb balıklar yasar neonlarla sana tavsıyem 100 tne neon al sırf neon olsun sonra sabah aksam izle balıkları resıtal tıpkı ((:

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    ii de hacı japonlarda oldu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hatiralar-Susmaz
    Hatiralar-Susmaz's avatar
    Dişi
    Su mikropli ozaman.. pompan yokmu? Suyu temiz tutuyor.

Sick of crying, Tired of trying, Yeah i"m smiling, But inside i"m dying!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    filitre falan hersey var bence o kancık balıkcı bısı ler yaptı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    japon balıkları mal ya :D onların canı sıkılmıcak aq ıntaar bıle edıolar :D bı tane balıgım vardı japon ters yuzuodu aq.. saka falan ama japonbalıkları kalıtesız oluo kalabalıga pek gelemıo gozlmlerıme gore ..sana dıorum bn neonlarla japonlar yasamaz neonların hepsı yakında tmamen gıder bnden solemesı sn sat o japonları yerıne  lepıstes gıbı bı balık cesıdı daha vardı aklımda deıl sımdı turuncu oluolar falan onlardan al kucuk kucuktrler ama kalabalık olunca cok hos oluo goruntulerı 1 2 ay sonra kndılerı dogurmaya baslıolar sonra onlarla ugrasması falan ayrı bı guzel oluo yavruları kurtarmalar falan (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim başımada gelmişti balıklar patır patır ölüyordu dere suyundan balıklarda getirip atmıştım akvaryuma :) veteriner tanıdık vardı ona inceletmiştim dereden getirdiklerim sudan ötürü ölmüş demişti diğerlinede balıkların birinde hastalık vardıysa ondan dolayı diğerlerinede bulaşmıştır demiştii..

Yani sende bak ilişkiye sokturma balıkları takip et birinde AİDS filan olabilir :) zinacı ip..ler :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    benım sorunum 10 balığa 20 yem mesala ama 3-4 tanesı cok yıyor buz balığı bısı yıyemıyor ben sınırlendım sımdı aq

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    bıde cok yedılerse catlamıslardır mallar :D bılmıolar ne kadar yıyeceklerını :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

aslında bende balık alama karar verdim 4 balık bir dane akvaryum ve edevatları toplam kaça patlar bana?

(maksat yeni konu açmamak:D)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    hoja benim balıklar da sürekli ölüyordu bu balıklar böle mal hoja çok hızlı ölüyorlar. köpek balığım vardı benim de en çok o yaşadı :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 3616 Toplam Mesaj: 24