Akvaryum İcin Alinik Denizati
-
-
Başlığı "denizaltı" diye okuyanlar derneği :)
Thelordmax tarafından 18/Eki/12 11:46 tarihinde düzenlenmiştir -
clogu bunu yazdı
muritler ankara ici tanidiginiz bildiginiz denizati satan yada getirtebilecek gonderecek birileri varmi bi kac petshopa sordum ya yok diolar yada gercek at fiyati istiolar...Yada en kotu ihtimalllee kurutulmusta olabilir. Beklemedeyim.
Bildiğim kadarıyla denizatının bakımı çok zor,en ufak bi su değeri değişikliğinde falan ölüyorlar. İthalat yapan akvaryumculardan bulabilirsin, yalnız şöyle bir şey var bazı canlılar tek adet olarak ithal edilmiyor. Mesela atıyorum 1 tane lepistes ithal edemezsin, toptancılar ,yine rakamı sallıyorum, en az 100lü paket falan gönderiyorlar. Birde İstanbul ve Bursa'da büyük firmalar var adı aklıma gelmiyor şu an , onlarda olma olasılığı yüksektir.
akvaryum.com da deniz canlıları ilanlarına bir göz at istersen.
-
Ankarada musa akvaryum du heralde,çok duydum adını.Çok değişik canlılar ithal ediyormuş falan.Bi bakın istersen
-
Hocam, normal tanktamı besleyeceksin biotop, nanobiotoplarda vs'mi deniz suyu işi çok zordur, pH KH değerlerini eşit şartta sağlaman, suyu sürekli nitrat silikat ve fosfattan koruman gerekir bunun için + malzemeler yan ürünler vs gerektirir sürekli bir kaç deniz atı için bu kadar zahmete gireceksen bulunmayacak bir olay değil.
Hidrometre kullanmanı tavsiye ederim, kaba mercan kullanmanıda önerirrim mercan kireç içerdiği için pH dengesini korur hemde dekoratif bir olay.
Zor yani bu kadar yazıdan sonra itiraf etmeliyim ki ;
Bende deniz altı diye okudum :))) -
Hocam denizati fiyatlari sanirsam 100 tl civarinda, amma velakin baliklarla yasamasi sorun, yemi sorun yemesi icmesi herseyiyle sorun.
Karides al , kerevit al :)
-
şuan hazırlıklarım devam ediyo atlarım gelsin ilk yawruları alıyım kuru yeme alıştırıyım satışlarımız başlıyıcak :D
-
BeYaZZZ bunu yazdı
örnek bir resim koysan
pardon pardon ben denizaltı diye okudum hangi kafayı yaşıyorsam
gene çok paralı bi mürit çılgın proje yaptı sandım ben de.
dev akvaryuma denizaltı koyacak heral çok parası var diye girdiydim konuya la :F
-
http://blog.nobleandroyal.com/sahibinden-satilik-gizli-denizalti-ussu/
yanlış anlayanlar arasına katılayım bende ozaman
-
saqeslanger bunu yazdı
http://blog.nobleandroyal.com/sahibinden-satilik-gizli-denizalti-ussu/
yanlış anlayanlar arasına katılayım bende ozaman
Sanırım artık GİZLİ değil :D