Akvaryumda Balık Beslemece Oyunu
-
evet müridler akvaryumda balık beslemek istiyorum(zaten tavada besleyemem) ama bunu bilgisayarda yapcam :D Varmı şöyle bildiğiniz GELİŞMİŞ bir akvaryum oyunu? Operanın aquafish miydi onun gibi bir eklentisi vardı onu kurdum oradan balıkları besliyosun balık alıyosun satıyosun vs filan aq o kadar balık satın aldım büyüttüm besledim çiftleştirdim hepsi öldü :W Daha gelişmiş grafikleri yüksek kaliteli bir balık oyunu biliyomusunuz size zahmet bana eziyet bi bakıverin mürid ve mürideler :S
-
mopyfish vardı bi zamanlar
-
Yokmu şimdi? :s
edit: göz attm internette. daha çok ekran koruyucu gibi duruyo ekran koruyucu bu hacı
-
fishville var fb de onu biliyon mu
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Yok hacı. ben daha çok offline istiyorum online farmwille vishwille filan sevmem de :S
-
hacı ya nası bi zevk anlayışın var çözemedim seni :S balık besleme oyunu isteyenide ilk defa görüyorum :S onun yerine gercegini alsana hacım
-
hoca ofline olursa pek zevk vermez fishville oynadım ben epey en üst seviye balıklar filan vardı özel hediyeler filan
zamanları var beslemezsen ölüyorlar filan gerçek hissi veriyor tavsiye ederim
-
Ekerci bunu yazdı:
hacı ya nası bi zevk anlayışın var çözemedim seni :S balık besleme oyunu isteyenide ilk defa görüyorum :S onun yerine gercegini alsana hacım
-----------------------------hacı zamanında da çiçek yetiştirmiştim öle deme :D:D
işyerindeyim hacım canım sıkılıyo o yüzden böyle uğraşlar arıyorum kitap filan okuyorum vs. balık işyerine getiremiyorum yani :D
-
vardı bi ara bende öle bişey. süperdi balıklar falan. hatta normal zamandada ekran koruyucu olarak görüyodun. adını hatırlayamadım. evde arşive bakayım duruyosa paylaşırım.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------en mantıklısı bu al oyna bunla online offline ne fark eder zaten balıkları yemliyorsun akvaryumu kuruyorsun temizliyorsun işte carttu curttı 24 saat online kalmak zorunda değilsin işin bitince çık sora besleyeceğin zaman tekrar gir yanlız kötü bir alışkanlık bu...
-
hayaletkurt bunu yazdı:
vardı bi ara bende öle bişey. süperdi balıklar falan. hatta normal zamandada ekran koruyucu olarak görüyodun. adını hatırlayamadım. evde arşive bakayım duruyosa paylaşırım.
-----------------------------süper olur hacı ya