folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Akvaryumda Balık Beslemece Oyunu

Akvaryumda Balık Beslemece Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

evet müridler akvaryumda balık beslemek istiyorum(zaten tavada besleyemem) ama bunu bilgisayarda yapcam :D Varmı şöyle bildiğiniz GELİŞMİŞ bir akvaryum oyunu? Operanın aquafish miydi onun gibi bir eklentisi vardı onu kurdum oradan balıkları besliyosun balık alıyosun satıyosun vs filan aq o kadar balık satın aldım büyüttüm besledim çiftleştirdim hepsi öldü :W  Daha gelişmiş grafikleri yüksek kaliteli bir balık oyunu biliyomusunuz size zahmet bana eziyet bi bakıverin mürid ve mürideler :S

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    mopyfish vardı bi zamanlar

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Yokmu şimdi? :s

edit: göz attm internette. daha çok ekran koruyucu gibi duruyo ekran koruyucu bu hacı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

fishville var fb de onu biliyon mu

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

Yok hacı. ben daha çok offline istiyorum online farmwille vishwille filan sevmem de :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hacı ya nası bi zevk anlayışın var çözemedim seni :S balık besleme oyunu isteyenide ilk defa görüyorum :S onun yerine gercegini alsana hacım

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hoca ofline olursa pek zevk vermez fishville oynadım ben epey en üst seviye balıklar filan vardı özel hediyeler filan

zamanları var beslemezsen ölüyorlar filan gerçek hissi veriyor tavsiye ederim

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

hacı ya nası bi zevk anlayışın var çözemedim seni :S balık besleme oyunu isteyenide ilk defa görüyorum :S onun yerine gercegini alsana hacım

hacı zamanında da çiçek yetiştirmiştim öle deme :D:D

işyerindeyim hacım canım sıkılıyo o yüzden böyle uğraşlar arıyorum kitap filan okuyorum vs. balık işyerine getiremiyorum yani :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

vardı bi ara bende öle bişey. süperdi balıklar falan. hatta normal zamandada ekran koruyucu olarak görüyodun. adını hatırlayamadım. evde arşive bakayım duruyosa paylaşırım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

en mantıklısı bu al oyna bunla online offline ne fark eder zaten balıkları yemliyorsun akvaryumu kuruyorsun temizliyorsun işte carttu curttı 24 saat online kalmak zorunda değilsin işin bitince çık sora besleyeceğin zaman tekrar gir yanlız kötü bir alışkanlık bu...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

vardı bi ara bende öle bişey. süperdi balıklar falan. hatta normal zamandada ekran koruyucu olarak görüyodun. adını hatırlayamadım. evde arşive bakayım duruyosa paylaşırım.

süper olur hacı ya

Toplam Hit: 2545 Toplam Mesaj: 13