Akvaryumda Terör
-
Bizim evdede vardı ama çiklet midir nedir o türden japonların arasına atınca last man standing oynadılar adeta :D
-
Hacı erkektir o balık büyük ihtimal
-
Balık besleyenleri anlamıyorum abi.Nasıl bir zevk o ya :)
Balık tutmayı çok severim , benim için çok farklı yeri vardır.
Balık beslemek çok saçma geliyor bana.Sonuçta balıkla konuşamıyosun,anlaşamıyorsun,ne biliyim bir etkileşim olmuyor.
Ben 5 yıldır muhabbet kuşu beslerim.3 tane muhabbet kuşu öldü elimde.Şu an 4. yü besliyorum böyle bişey yok abi.
Yani anlatsam inanmazsın.Benle konuşuyor ağzımın içine giriyor.Beni görünce üstüme atlıyor,şımarıyor,öpüyor.
Parmaklarıma tecavüz ediyor.
Videosu telefonumda var hatta :D
Hayvan beslerken bu tür beklentiler içerisine girerim hep. -
Bişey olmaz hocam aşktır o aşk.. Sen ben bilmeyiz ama onlar sevişiyodur... Isırıkların derin bir anlamı olmalı. Bir Bilene Sor Bence.. Bizim Tahribatta Bilen Çıkarmı Bilemeyecem Ama...
-
tosun bunu yazdı
Balık besleyenleri anlamıyorum abi.Nasıl bir zevk o ya :)
Balık tutmayı çok severim , benim için çok farklı yeri vardır.
Balık beslemek çok saçma geliyor bana.Sonuçta balıkla konuşamıyosun,anlaşamıyorsun,ne biliyim bir etkileşim olmuyor.
Ben 5 yıldır muhabbet kuşu beslerim.3 tane muhabbet kuşu öldü elimde.Şu an 4. yü besliyorum böyle bişey yok abi.
Yani anlatsam inanmazsın.Benle konuşuyor ağzımın içine giriyor.Beni görünce üstüme atlıyor,şımarıyor,öpüyor.
Parmaklarıma tecavüz ediyor.
Videosu telefonumda var hatta :D
Hayvan beslerken bu tür beklentiler içerisine girerim hep.Beklentilerinden biride parmaklarına tecavüz etmesimi.
Birader senin moldovyada tatile ihtiyacın var.
-
bicak kemige dayandi
-
akvaryumun başında bekle, ısırdığı an al hemen çıkar at tavaya accık beklet geri at akvaryuma :D gene bekle , tekrar ısırdığında gene çıkar at tavaya bu sefer altınıda aç biraz :D böle böle eğit hayvanı :) :):) gerçi eğtsen nolcak 15 sn sonra unutur onuda ama olsun :d
MaviGozluDev tarafından 01/Şub/13 11:22 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : hiç anlamama balık beslemekten felan , denedikten sonra öldü lan bu diye bana çemkirme :D -
adaya koy onu..
-
EnableTurk bunu yazdımettoman bunu yazdı
diğer balıklarla arasına cam koy bu balık diğerlerini görsün ama yaklaşamasın bi süre böyle beklet. Ciddi bir öneri
camı alınca unutcak hayvan :D
Bende yaradıydı işe ama bilmiyorum ne olur denemesinden zarar gelmez