folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akvaryumdan Anlayanlar Bakabilirmi ?

Akvaryumdan Anlayanlar Bakabilirmi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Küçük vatozda öldü bugün hadi hayırlısı :D

Hocam yeni gördüm k.bakma..Sanırım suyun pH değerlerinde bi sorun var..Balıkları aynen alıp başka bi kaba,leğene falan koyup akvarymu boşaltmak gerek..snra akvaryumcudan alman gerek akvaryum suyunun değerlerini düzenleyen dalgayı suya döküp karıstırman gerek..Ve balıkları yavas yavas tekrar normal akvaryuma alman gerek..

Hocam ph değeri için su koydukça mavi dalgadanda koyuyorum bir kapak ama bi bokulk var bu işte ne oldugunu

anlamadım , çözemedim ama var bi sikindiriklik , yakında hepsi ölecek ciklete gecicez öyle dedi patron.

Geç hocam geç ciklete..En zevkli olan ciklettir bence,2 veya 3 dişi - 1 erkek sarı prenses aldın mı o akvaryuma iyi gider..bakımı da zor değildir..

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Poet bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Küçük vatozda öldü bugün hadi hayırlısı :D

Hocam yeni gördüm k.bakma..Sanırım suyun pH değerlerinde bi sorun var..Balıkları aynen alıp başka bi kaba,leğene falan koyup akvarymu boşaltmak gerek..snra akvaryumcudan alman gerek akvaryum suyunun değerlerini düzenleyen dalgayı suya döküp karıstırman gerek..Ve balıkları yavas yavas tekrar normal akvaryuma alman gerek..

Hocam ph değeri için su koydukça mavi dalgadanda koyuyorum bir kapak ama bi bokulk var bu işte ne oldugunu

anlamadım , çözemedim ama var bi sikindiriklik , yakında hepsi ölecek ciklete gecicez öyle dedi patron.

Geç hocam geç ciklete..En zevkli olan ciklettir bence,2 veya 3 dişi - 1 erkek sarı prenses aldın mı o akvaryuma iyi gider..bakımı da zor değildir..

oldum olası japon sevmıyorum zaten hocam ölür yakında diğerleride sonra ciklete geçerim :)

Max kaç tane koyabilirim 110 litreye ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    Akvaryumda japon besledim hep olduler. Simdi 2 sari prenses, 2 mucevher, 2seker pembe, 2 de iceman besliyorum cok memnunum cikletlerden. Kayalara saklanmalari da cok hos

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HitcH
    HitcH's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence bırak yesinler birbirlerini güçlü olan hayatta kalsın:))) bir tek ona bak veya oda olmadı baska balıklar al 

imzası olmayan gariban adam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    Akvaryumda japon besledim hep olduler. Simdi 2 sari prenses, 2 mucevher, 2seker pembe, 2 de iceman besliyorum cok memnunum cikletlerden. Kayalara saklanmalari da cok hos

Hocam japon balıgını oldum olası sevmem , bugün bi balık daha öldü kadife gibi modeli acaba sebebi ne bu ölümlerin ?

şimdi bunlar ölünce yeni alıcam onlardada aynı sey osun istemiyorum..

Neden ölür bu kadar balık amk :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

:P

Toplam Hit: 1352 Toplam Mesaj: 17