Alan Adi Sorunu
-
Türk şirketler adam gibi hizmet verse neden amerika veya israil firmalarıyla çalışalım al eleman Türkten almış ta ne olmuş domainin gasp etmişler Yabancı şirketler daha çok tercih ediliyorsa sebebi kaliteli hizmetlerinden
Adam domain şirketinin bayiliğini almışlar onu bile elerine yüzlerine blaştırmışlar elalemin domainin gasp ederek hostunu gasp ederek
Holyzone şimdi Beni konuşturacaksın ama zamanında millet senden de host aldı sonrasında kaç kişi hostum gitti diye konu açtı senin suçun değildi onun suçuydu bunun suçuydu önemi yok sende adam gibi yerle çalışmamışsın demek ki
bluehost, hostgator, secureserver bu firmalar neden milyonlara hitap ediyor sebebi kaliteli hizmetten
bugün mynet ttnet tr.net turkticaret neden böyle devleşemediler yerlerinde saydılar sebebi ya kazık fiyattan yada bu arkadaşın belirttiği gibi müşteriyi tatmin etmeyen hizmetten oradan hizmet alan var mı var işte alanları görüyoruz % ye vurduğunda öteki şirketlerle hzmet oranını görebilirsin
inanın bluehost kulanıyorum ben böyle müthiş hizmet görmedim ayda benden aldığı 3 doların adam nasıl hakkını verme derdinde
örneğin secureserver adamlardaki hizmet anlayışı 10 mblık hosta 1 dedicated sahibiyle aynı oranda senin illegaliten varsa istersen 10 tane dedicatedin olsun biletini keserelr ama bana kaç tane türk firması gösterebilirsiniz şikayet sonucu dedicated hesabını kapatsın adama ispatlı delilli gösteriyorsun hizmet şartlarına olan aykırılığını eminmisiniz doğrumudur bilmemne ulan gir bak işte ben eminim sende emin ol sırf müşteri kaybetmemek için datacenterden şikayet gelmediği sürece devam ulan o zaman o kullanım sözleşmesini o abuse mailini nedne koyuyorsun oraya -
aklımda Com lu bi domain var register den baktım boşta bunu türk firmalarında yapsam anında Regliyorlar domaini ... kaç tane domain almak istedim Hepsini firmalar aldı .. kısaca Bende güvenmem Türk firmalarına.. script yazarlar türk firmasında host ederler script tuttumu bi bakmışsın Ftp komple warezde Ve daha neler ...
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
aklımda Com lu bi domain var register den baktım boşta bunu türk firmalarında yapsam anında Regliyorlar domaini ... kaç tane domain almak istedim Hepsini firmalar aldı .. kısaca Bende güvenmem Türk firmalarına.. script yazarlar türk firmasında host ederler script tuttumu bi bakmışsın Ftp komple warezde Ve daha neler ...
-----------------------------türk firmaları diye geneleyemezsin ama onu. 2 reseller hesabı alıp host satanlara firma diyorsan o ayrı. vargonende türk firması en basit örnekle :) adam gibi sözleşmeli iş yapıp fatura aldıktan sonra kimsenin hakkı kimsede kalmaz. şöyle birşey var; adam gibi iş yapan firma sayısı üçkağıtçı firma ve şahıslardan kat kat az. ama yine de türk firması diyerek genellemek yanlış :)
-
HoLyZone bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
Turk sirketlerle calisma
-----------------------------çok yanlış bir görüş hocam, sen git amerikan ve israil şirketlerle çalış. Sonra forumun orasında burasında gidip Türkiye şunlar bunlar yüzünden gelişmiyor de :) kendine bakma
-----------------------------israil türkler domain ve host aldığı içinmi gelişti hocam?
senelerdir internetteyim, yurt dışı ile ilgili gördüğüm sorun sayısı iki elin parmaklarını geçmez,
peki sana türklerle ilgili sorunları yazmaya kalkarsam veritabanında nvarchar(max) ı geçebilme ihtimalimiz var :|