Albert Einsteinin Hayatı
-
yahu adam kıyafet değiştirirken harcayacağı zamanı düşünüyo okadar cimri bi adam. hangi kıyafeti giyeceğini düşünürken vakit harcamamak için aynı model ve renkte birkaç tane kıyafet almış.. zeka sorusu mu çözecek:))
nur içinde yatsın
-
çok çalıştığını deilde çok uyuyup hayal kurduğunu duymuştum
hatta izafiyet teorisini nasıl bulduğunu sorduklarında
güneş sisteminde gezerdiğimi hayal ederken buldum gibi bi yanıt vermişti sanırım
ne kadar doğrudur bilmem
-
Kaltz bunu yazdı:
-----------------------------einstein'ın en ünlü sorusu. rivayete göre 22 saatte yapabilmiş bu soruyu...
soru şu: Yukardaki Resimde bulunan kırmızı simgeyi her kareden bir kere çapraz gitmemek şartı ile geçirin ve en sonda da tekrar aynı karenin içine yerleştirin... (Ben uğraştım ve bulamadım..sizde uğraşın arkadaşlar ve yorunlarınızı bekliyorum )
-----------------------------
bir kere çapraz gitmemek şartıyla dediğin hiç gitmemek di mi -
PeTaL bunu yazdı:
Kaltz bunu yazdı:
-----------------------------einstein'ın en ünlü sorusu. rivayete göre 22 saatte yapabilmiş bu soruyu...
soru şu: Yukardaki Resimde bulunan kırmızı simgeyi her kareden bir kere çapraz gitmemek şartı ile geçirin ve en sonda da tekrar aynı karenin içine yerleştirin... (Ben uğraştım ve bulamadım..sizde uğraşın arkadaşlar ve yorunlarınızı bekliyorum )
bir kere çapraz gitmemek şartıyla dediğin hiç gitmemek di mi-----------------------------

anlamadım böle mi :(
-
hiçbir şekilde çapraz hareket etmeyecek,
geçtiği kareden tekrar geçmeyecek,
boş kare kalmayacak.
bu :)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------hiçbir şekilde çapraz hareket etmeyecek,
geçtiği kareden tekrar geçmeyecek,
boş kare kalmayacak.
bu :)
-----------------------------boş kare kalmayacak oha o nasıl olacak la :D
-
Einstein ve Eddington filmini kesin izleyin derim
-
Kaltz bunu yazdı:
merak ettiğim şey 2 saatle 22 saat uğraşmanın farkı ne? sınırlı seçeneklerin var zaten gözünün önünde. baştan kurmuyosun ya -
bencede oturup bulmaca cozmemıstır heralde adam:D hakketten einstein cs oynamıs olsaydı heralde:D direk tıklama süresini teroristin o yöne adım atmasının olasılıgına bölüp kurşunun tepki süresinin karesi ile çarpıp headshot yapardı:D
-

anlamadım böle mi :(
bunu demek istemiyor tüm karelerden geçeceksin yani ben tüm karelerden geçtim bitirdim tek bitane boş kalıyor her defasında onu da bi kere çapraz gitme hakkım varsa ilk yapışta tamamladım o zaman da saçma olur öyle diğer türlü de tek kare boş kalır=/