Alcıpan Asma Tavanın Eşit Bölünmesiyle İlgili Yardım ?
-
pc3 bunu yazdı:
-----------------------------
kasma kendini sök alcipani yeniden kafana göre yap panel 20 tl
-----------------------------boyanmış sıvanmış alcıpanı sökeyim kendimi kasmayım ya müdür mantıklı bişey söyle yapayım
-
75 cm de bir yaparsan 524.cm de 7.spotu 2- 3 cm kaydırıp sorunu çözebilirsin hesap kafadan oldu bir kagıda çizip doğrulamasını yaparsın.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------75 cm de bir yaparsan 524.cm de 7.spotu 2- 3 cm kaydırıp sorunu çözebilirsin hesap kafadan oldu bir kagıda çizip doğrulamasını yaparsın.
-----------------------------ben 25 30 40 cm arasında birşey düşündüm yine denk geliyor autocad te yapılıyordu ama yapan eleman azerbaycanda ona ulaşamıyorum
-
Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
-----------------------------75 cm de bir yaparsan 524.cm de 7.spotu 2- 3 cm kaydırıp sorunu çözebilirsin hesap kafadan oldu bir kagıda çizip doğrulamasını yaparsın.
-----------------------------ben 25 30 40 cm arasında birşey düşündüm yine denk geliyor autocad te yapılıyordu ama yapan eleman azerbaycanda ona ulaşamıyorum
30 cm çok sık olur yinede sen bilirsin -
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Foxxxxxx bunu yazdı:
-----------------------------vukuat bunu yazdı:
30 cm çok sık olur yinede sen bilirsin
-----------------------------burası bir berber mecburen sık olması lazım gölge olmayacak ışık noktasal degil dagınık vuracak sac kesiminde aydınlık olması gerekiyor
-
siyaset olunca full hit yapar
-
mıknatıs dene :)
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------mıknatıs dene :)
-----------------------------bunu bölecek bir mürid müride efe lazım zaten cm cm vermişim aralıkları nerde oldugunu biliyorum profillerin eyvallah sagol yinede
-
konuyla ilgili öneri?