Aldatan Kadınların Anlattıkları
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------hocam yabancı kadınların istek ve arzuları bunlar
yabancı bir araştırma türkçeye çevrilmiş olmasın ?
-----------------------------
yerli bi kadin bu istek ve arzularda bulunamaz mi? sen daha kadinlari tanimamissin. dikkat et aralarinda seni bile s*km*k isteyen cikacaktir. -
Türkiye Cumhuriyetinde 20 milyon yetişkin bu sayının içinde de 15 milyona yakında evli kadın var. İçlerinden böyle numunelik 100-150 tane uruzbu çıkar.
Namusu için ölecek asil kadınlarda 14.700.000 e yakın vardır. Bu tip kadınlar ters bir durumda böğrünüze bıçağı sokarlar , kafanızada mermiyide sıkarlar.
Arada derede kalan televizyondan , dergilerden , internetten etkilenen - ha ne oluyor diyen uruzbuların yaptıkları ile mutlu olduğunu zan edebilen kadınlarda elbet vardır.
Normal karşılamak lazım.
-
Amk Boyle Bir kadin TBT Muritlerine Denk Gelmiyorki :)
ozaman Zevk in Fantezinin kıvamini anlatamaz :)
-
MaTRaX bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
hocam yabancı kadınların istek ve arzuları bunlar
yerli bi kadin bu istek ve arzularda bulunamaz mi? sen daha kadinlari tanimamissin. dikkat et aralarinda seni bile s*km*k isteyen cikacaktir.
-----------------------------hayhay efendım karlı ben cıkarım ::D
kadın meselesine gelince tturizim bölgesindeyim türk kadınlarla aram iyi değil
bir rus kadın hep bana şunu derdi "sadece sizin türk kadınları 250 gramın sadece kendilerinde olduğuna inanırlar"
yaşasın rusya
-

hayatımda bi kitaptan bu kadar etkilenmemiştim.Hitler ve nutuk kitapları dahi bu kadar etkilemedi.Bir kadının hiç bir neden yokken bile aldatableceğini okuduğunuzda insan bi değişik olyor..
Krakteriniz zayıfsa (kötü anlamda değil), en ufak şeyden kuşku duyan bir adamsanız bulaşmayn.FAkat ilginç bir kitap söyliym.
-
Edit: Aşkı bulunca onunla evlenmek istiyorum demiş.Tamam hacı bu harbiden kaşar o zman.
Edit2: Ohooo zaten boşanma akrarı bile almış bu sen onca skiş biz burda seni destekelylim way amk kaşarı abi karı milleti değil mi ya :D
AKILLICA bir düşün bakalım bir insanin penisi küçük diye eşini aldatmasının temel nedeni nedir ??
Ben söyliyeyim; Din !
Sen bir insanın vudununun tümünü göremiyorsun pazardan karpuz alır gibi alıyorsun sonra ne çıakrsa bahtına kelek çıktığında beğenmeyincede orospu oluyorsun neyseki erkeğim bu konuda bana sonsuz bir esneme payı var kamuoyunda ama bunu bir kadın yapsın adı bu işte hemen, orospu.
Bak koçum erkeğinde orospusu olur hemde kadının orospusundan çok daha kaypak olur erkeğin orospusu.Toplumunun şekilllendiridği gibi yaşarken erkek kendisine verilen kapütülasyonların doya doya keyfini çıakrırken hiç düşünmez karşı cinsini,neden düşünsün ki ? Nasıl olsa bir erkektir o,ama okadar işte sadece cinsiyeti erkek.Manada kaşarın önde gideni !..
Şimdi basit düşünen beyin hemen şunu der burda;E aldatmasın ozamn boşansın !
Dersiniz ,cidden dersiniz çünkü ancak bu kadar basar beyniniz !
Toplumumuzda gerdek gecesi diye reziller ötesi bir akvram vardır ki bu gecede azmış erkek direk çocuk yapmaya yönelik ilişkiye girer (korunmasız) kadınınsa zaten korunalım ,ne bileyim hemen mi yapçaz demek gibi bi hakkı hiç yoktur (neyseki yeni nesillerle birlikte bu anlayış kalkacak gibi bi his var içimde).
Dolayısıyla kadın erkeğin penisinin zevkini ilk tattığında çocuğun temelleri çoktan atılmış olur.Bir bamya tanesi kadar ufak bir şey için boşanıp çocuğunun psikolojisini tehlikeye atmaktansa çoğu kadın aldatmayı seçer.Aldatanlara hak veriyorum ama önlemini en sıkı sıkıya aldığı sürece.Hee aldatmayıpta boşanacaksa ki buda gayet makuldür illede aldatsın iye tutturmamda ama bu şekilde yapacaksada cunun ön hazırlığını çoktan yapmalı çocuğunu gerekirse profesyonel bir yardım larak boşanmaya hazırlamalı ama bu iş çok çok profesyonelce olmalı çocuğun kendine güvenini,aile sevgisini hiç bir şekidle sarsmamalı.
Peki sorarım size böyle birşey ne kadar mümkün olabilir ki ? Aldatmak herkersin mutluluğu için çok daha akılcıl biz çözüm.Saçma sapan önyargılarınızla,toplumun sizi yetiştirme şeklini olması gerekenmiş gibi düşünmekle sizler ancak geri kafalılığınızın tavaya inatçı kirler gibi yapışan ürünü yobaz düşüncelerinizi gelecek nesillerede aktarmaktan başka hiç bir halta yaramaz,asla çözümcül davranamazsınız.Çözüm, düşüncelerinize yandaş toplayarak,ortalığa birşeyler atıp dur bakalım ne kadar destekleyen ne akdar köstekleyen çıkçak mantığıyla bulunabilir birşey değildir.Neyse zaten buraya kadar bile gelmeden daha en baştaki giriş cümlesinden sinir krizlerine girip ya okumayı bırakmıştır bu tip insanlar yada incinen gururuna (!) yediremediği için okkalı bir mesaj yazma telaşesi sarmıştır kendilerini.Canlarım benim. -
yobazım geriyim ve bundan çok am1a çok mutluyum karın seni aldatınca onada bunları dersin muck öptüm
-
Nikoteen bunu yazdı:
Edit: Aşkı bulunca onunla evlenmek istiyorum demiş.Tamam hacı bu harbiden kaşar o zman.
Edit2: Ohooo zaten boşanma akrarı bile almış bu sen onca skiş biz burda seni destekelylim way amk kaşarı abi karı milleti değil mi ya :D
AKILLICA bir düşün bakalım bir insanin penisi küçük diye eşini aldatmasının temel nedeni nedir ??
Ben söyliyeyim; Din !
Sen bir insanın vudununun tümünü göremiyorsun pazardan karpuz alır gibi alıyorsun sonra ne çıakrsa bahtına kelek çıktığında beğenmeyincede orospu oluyorsun neyseki erkeğim bu konuda bana sonsuz bir esneme payı var kamuoyunda ama bunu bir kadın yapsın adı bu işte hemen, orospu.
Bak koçum erkeğinde orospusu olur hemde kadının orospusundan çok daha kaypak olur erkeğin orospusu.Toplumunun şekilllendiridği gibi yaşarken erkek kendisine verilen kapütülasyonların doya doya keyfini çıakrırken hiç düşünmez karşı cinsini,neden düşünsün ki ? Nasıl olsa bir erkektir o,ama okadar işte sadece cinsiyeti erkek.Manada kaşarın önde gideni !..
Şimdi basit düşünen beyin hemen şunu der burda;E aldatmasın ozamn boşansın !
Dersiniz ,cidden dersiniz çünkü ancak bu kadar basar beyniniz !
Toplumumuzda gerdek gecesi diye reziller ötesi bir akvram vardır ki bu gecede azmış erkek direk çocuk yapmaya yönelik ilişkiye girer (korunmasız) kadınınsa zaten korunalım ,ne bileyim hemen mi yapçaz demek gibi bi hakkı hiç yoktur (neyseki yeni nesillerle birlikte bu anlayış kalkacak gibi bi his var içimde).
Dolayısıyla kadın erkeğin penisinin zevkini ilk tattığında çocuğun temelleri çoktan atılmış olur.Bir bamya tanesi kadar ufak bir şey için boşanıp çocuğunun psikolojisini tehlikeye atmaktansa çoğu kadın aldatmayı seçer.Aldatanlara hak veriyorum ama önlemini en sıkı sıkıya aldığı sürece.Hee aldatmayıpta boşanacaksa ki buda gayet makuldür illede aldatsın iye tutturmamda ama bu şekilde yapacaksada cunun ön hazırlığını çoktan yapmalı çocuğunu gerekirse profesyonel bir yardım larak boşanmaya hazırlamalı ama bu iş çok çok profesyonelce olmalı çocuğun kendine güvenini,aile sevgisini hiç bir şekidle sarsmamalı.
Peki sorarım size böyle birşey ne kadar mümkün olabilir ki ? Aldatmak herkersin mutluluğu için çok daha akılcıl biz çözüm.Saçma sapan önyargılarınızla,toplumun sizi yetiştirme şeklini olması gerekenmiş gibi düşünmekle sizler ancak geri kafalılığınızın tavaya inatçı kirler gibi yapışan ürünü yobaz düşüncelerinizi gelecek nesillerede aktarmaktan başka hiç bir halta yaramaz,asla çözümcül davranamazsınız.Çözüm, düşüncelerinize yandaş toplayarak,ortalığa birşeyler atıp dur bakalım ne kadar destekleyen ne akdar köstekleyen çıkçak mantığıyla bulunabilir birşey değildir.Neyse zaten buraya kadar bile gelmeden daha en baştaki giriş cümlesinden sinir krizlerine girip ya okumayı bırakmıştır bu tip insanlar yada incinen gururuna (!) yediremediği için okkalı bir mesaj yazma telaşesi sarmıştır kendilerini.Canlarım benim.
-----------------------------ya abi aldatmayı bu kadar basite indirgeme gözünü seveyim ya.El alem senin karını yani senin kadınını s*kiyor resmen açıkcası bu.Sence bu basite indirgenecek bişey mi ?
Adamın siki kücük olmuş,boyu kısa olmuş yada kel olmuş falan bu fiziksel özellikleri herifin elinde değil k.1950 lerde yaşamıyoruz gerdek gecesi olayları artık tarihe karısıyor.Beğenmeyen siktir olur boşanır bence aldatmak orospulukdan pislikden başka birşey değildir.Aldatan karısını yakalayan adam kazığa oturtsa saygı duyarım.
-
bu ne mk.
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------MaTRaX bunu yazdı:
zalimadam bunu yazdı:
hocam yabancı kadınların istek ve arzuları bunlar
yerli bi kadin bu istek ve arzularda bulunamaz mi? sen daha kadinlari tanimamissin. dikkat et aralarinda seni bile s*km*k isteyen cikacaktir.
-----------------------------hayhay efendım karlı ben cıkarım ::D
kadın meselesine gelince tturizim bölgesindeyim türk kadınlarla aram iyi değil
bir rus kadın hep bana şunu derdi "sadece sizin türk kadınları 250 gramın sadece kendilerinde olduğuna inanırlar"
yaşasın rusya
o dediginden bende de var.