Aldatma Sanatı - Kevin D. Mitnick
-
Antivirüs yazılımları, yazılım ve donanım temelli güvenlik sistemleri, kameralar, manyetik kartlar, güvenlik görevlileri vs... bunların hiçbiri, devletlerin, şirketlerin ve şahısların bilgi güvenliğini garanti edemiyor.
Bilgisayar korsanlığı suçundan hapse giren, dünyanın ilk dijital suçlusu Kevin Mitnick, bilgi güvenliği konusuna artık diğer cepheden bakıyor: Dünyanın en pahalı güvenlik sistemlerinin birkaç basit telefon konuşmasıyla ve bilgisayar klavyesine bile el sürmeden nasıl alt edilebileceğini gösteren Mitnick, bilgi güvenliği sürecinin iyileştirilmesi için alınması gereken önlemleri sıralıyor. Bu, bir sihirbazın göz yanılsaması oyunları değil, tescilli bir toplum mühendisinin tecrübelere dayanan tavsiyeleri.
Downloadrar pass: www.goxtacy.com -
güzel ama verildi
-
saol hoca.. başlığı görünce dedim kevin mitnick ahmet altanlığa mı başladı :D
-
Her kitabın tadı eline alınca çıkar bence hoca. Bende bu kitabı elime aldım ve şu anda okuyorum. Ufkumu gerçekten çok açtı. Aslında bildiğim çoğu şeyin de köküne inerek pekiştirdim. Gerçekten bu adamın sosyal mühendislik konusunda ki fikirleri mükemmelden öte. İnsanoğlunun zayıf noktalarını çok iyi biliyor. Neyse herkes gibi bende şiddetle tavsiye ederim.
-
woşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
o neydi yaw kevin amca şimdi de ahmet altan olmuş :d
HeLaL oLsun Kevin Amca Kim Tutar Seni :P
-
Ben Sosyal Mühendislik başlığı altında vermiştim.Ama böyle daha çarpıcı olmuş.
-
Şimdi ben bu kitabu okursam sosyal mühendismi olacam :)))
-
bu wardı bende ama şimdi bunu bi lazer yazıcıdan a4 kağıda çıkartıp güzel bi dosya yapıp okumak lazım
-
Muridlerin yorumlarına bakılırsa iyi bende hemen indirip bakayım paylaşım için saol :)
Toplam Hit: 2980 Toplam Mesaj: 9