folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Aldığım Ürünü Geri Yollamamı İstiyorlar.

Aldığım Ürünü Geri Yollamamı İstiyorlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

kameranın markasını yazarmısın nasıl birşey ki bu 4000 fark var arada

baştan mikrofonu almasaydın iyiydi almışsın bir dene bakalım

bir problem varmı yoksa dursun

varsa mikrofonuda yenisi ile değiştireceğim açıktı dersin

tamam derlerse kamerayla gönder yok mok kırın mırın yaparlarsa kamerayı da sen salla

ama sonuçta 1000 ödeyip 4000 lik bir malı sahiplenmek doğru bir davranış değil.

ama benim kafama takılan

almış görünüyorsun kayıtta. yani mal sana teslim edildi.

sen tekrar gönderdiğinde sana bir daha aldığını göndermezlerse  hak idda edemezsen ne olacak yani paran uçarsa

buna karşı nasıl tedbir alınır

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

sene olmuş 2015 hala günah diyenler var mk.

İyi insan olmak için dinlere gerek yok. 

Geri ver ama senin zaman kaybının telafisinin yapılmasını talep et bence.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

sene olmuş 2015 hala günah diyenler var mk.

İyi insan olmak için dinlere gerek yok. 

Geri ver ama senin zaman kaybının telafisinin yapılmasını talep et bence.

tam aynısını yazmak için son sayfaya geldim ki sen yazmışsın. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Geri gönderme, gelin elden alın benim ürünümü de getirin de. Eşek gibi getirecekler. Hatta kutulamayı yapan personeli iste gelince sırtına bin beni 200 metre taşı ulan de.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Geri gönderme, gelin elden alın benim ürünümü de getirin de. Eşek gibi getirecekler. Hatta kutulamayı yapan personeli iste gelince sırtına bin beni 200 metre taşı ulan de.

hocam aslında çok haklısın. Misal bu adam bunu bir arkadaşına hediye aldı diyelim. O kadarlık hediye olur mu falan demeyin olur. Geri nasıl iade edecek yada arasındaki farkı ödeyemeyecek. Eee hukuksal olarak haklı olur diyenler var ama adam hediyeydi dedi yada aq koydum çantaya götürüyodum düştü kırıldı. Hukuk halen firmayı mı haklı bulur? İşin ipneliğini sormuyorum hukuksal olarak yaptırımı olur diyenler için hukuksal soruyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

AÇIK VE NET DİYORUM SENİN MİK. AÇİK GELMİŞSE EĞER VERİRSEN NAMERTSİN :) adamlar sana acılmiş ürün gönderiyorlarsa eğer geri verme neden diyeceksin;

İlk öncelik ile sen o ürünü geri vereceksin onlar sana kendi ürünü göndercek vs vs. zaman kaybı neden senden gittisn bu zaman ?  

ikinci olarak kul hakkı demişler adamlar sana acılmiş ürünü gönderiyorlar onda kul hakkı yokta senin yaptıgında mi var ?

üçüncü olarakta tabi bu birazda vişdan işi en iyisi sen bilirsin ama telefon açtiginda yada iletişime geçtiginde sana adam gibi cevap vermediylerse gönderme. Ama ilimli yaklaşmişlarsa ise senin bilecegin iş sonunda birileri bu işden ekmek parası kazanıyor.

Edit: hukuk filan diyolar süreç uzunnn hem biz ütekiciler mi koşturacagız birazda onlar koştursun.

AmoR tarafından 13/Oca/16 17:58 tarihinde düzenlenmiştir

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Gençler sabah setten geldiğim için uyuyordum yeni uyandım. Benim kameraya ödediğim fiyat 11.300TL mikrofon ise 980tl gönderdikleri kamera 14.500TL

insanın yok yere canını sıkılıyorlar ben malın üstüne konma peşinde değilim aradaki farkı ödemeyi teklif ettiklerinde kabul ettik ama adamlar sonra arayıp biz ürünü sattık siz en iyisi bize yollayın dediler.( Net yalan ) 

Mikrofon konusundan yapacak birşey yok diyorlar elimizdekilerin hepsi açık diye saçma sapan bir açıklama yapıyorlar.(yine yalan)

Mikrofon geldiğinde çok inceleme fırsatım olmadı apar topar çıktım sete gittim sette fark ettimki bazı deformasyonlar var yani kullanılmış en azından 2-3 kez rüzgarlığı çıkarıp takılmış.adamlarda bunu kabul etmiyorlar o yüzden iyice canım sıkılıyor.

PsychoDawn tarafından 13/Oca/16 18:07 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

model versene hacı

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

verme.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Sipariş verdiğim Kamera Canon C100 Dual Pixel Gönderdikleri C100 Mark II Mikrofon Rode VideoMic Pro R

Ne yazıkki artık elimden gelen birşey yok babam geri göndermiş.Onlarda Bu gun C100 Dual Pixel i kargoya verdiklerini söylemişler.

Fakat Böyle bir hata yapan adamlar C100 Dual Pixel yerine Normal C100MK I Gönderirlerse Adamların Ofisi Yakmaya Giderim Yani .  

Toplam Hit: 6312 Toplam Mesaj: 51
kamera mikrofon alışveriş