ALES 2014 İlkbahar Sınavı
-
Beyler yaptığınız soruları ve çalışıp çalışmadığınızı yazın lütfen
Ben Say1 ve Say2 yaptım,say1: 9 ve say2: 10 soru boşla. Sözel1'e vakit kalmadı. Sınava çalışamadım hiç. Puanım olsun diye girdim.
-
sınav kolaydı önceki 2 sine göre.
hiç çalışmadım. say1 say2 yaptım sadece.
2-3 tane ters soru vardı diğerleri kolaydı say1-2 nin.
-
sözel 1 say 1 say 2 den de 5 soru anca.gene yetişmedi
-
Say 5 boş türkçede 7 boş bu sefer iyi gibiydi
-
calismadan girdim sozel 2 bile yetismedi insanin aklini karistircak soru doluydu bide sapir sacma sorular vardi hatice 5 dil biliyo 1 haftada 7 konser olacak bir muzede bilmem ne var silk nerde resim nerde hat nerde gibi acikcasi calismadan girmek moral bozuklugu
-
önceki ales lere göre zordu
Say 1, say 2 ve 15 e yakın söz 1 çözebilirdim.
Sürenin yarım saat azalması kötü oldu, zaten yetmiyordu zaman, simdi daha bi kötü olmuş.
Soru sayısı da azaldı ama kolay soruları kısa sürede yapıp zaman artırabiliyorduk biraz .
Önümüzdeki sınavlara bakacağız artık =)
Edit: hazırlık yapmadım
r10aldinho tarafından 11/May/14 14:19 tarihinde düzenlenmiştir -
şu mantık soruları bizi bitiriyor be.
-
bencede zordu bu sefer.
sözeli yaptım sayısallarında yarımşar gibi
bir baştan birsondan çözdüm sayacaktım adam çekti aldı.
eskiden şöyle hissederdim. soru kolay ama ben yapamıyorum yeterince çalışmamışım diye düşünürdüm.
şimdi ise sanki sorularda yanlışlık varmış gibi geldi hep. o müze sorusu mesela çok garipti. yaptım ama içimde tereddüt kaldı.
soruda hep hangisi kesin doğru, hangisi kesin yanlış diye sormuşlar. sıkıcıydı.
bir oturuşta 300 sayfada kitap okurum ama bu sınav metinlerini nasıl buluyorlar oku oku zor anlıyorsun nedense
çıkışta konuştuk. ales bait soru hız odaklıydı şimdi kpssye kayan bir moda girmişler. bit boy işlem oluyordu.
hiç soru kaçırmadığım konular bile oyaladı. abdBa bölü AB de A+B NEDİR sorusuna taktım. zaman kaybı oldu
bu arada ALES e girende çokmuş
futurist tarafından 11/May/14 16:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Yarısında altıma yapıcam diye sınavı terkettim ama sorular baya bi basitti :d
-
Geç kaldım.. Erken çıkmak zorundaydım.. Üstelik sözel 2 çözmemem gerektiğini bilmiyordum.. :D
-
izzmarit bunu yazdı
Geç kaldım.. Erken çıkmak zorundaydım.. Üstelik sözel 2 çözmemem gerektiğini bilmiyordum.. :D
bunlar mazeret değil :D