ALF Dizisini Hatırlayan Kaldı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

bide babür vardı çakma asimo :D

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Alf i bilmez miyiz la

Anaokulunda bana alf diyorlardı :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

hic unutmadik ki haci

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

selam ben malmek gezegeninden alf, kedi seviciyim hahah

Errare Humanum Est
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pasazade
    pasazade's avatar
    Erkek

ondan sebep kedi takıntısı oldu bende daha şuncacıkken ama her şeye rağmen severim zatı muhteremi ruhu şad olsun ve kahrolsun iki binli yılların popüler kültürü...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Bende bi tek tipini ve çok sevdiğimi hatırlıyorum nedense başka hatırladığım bişey yok. Arada çıkarır bende ki ufak Alf oyuncağına bakarım. :) Bulunursa iyi olur la bende izleyim bakayım neden bu kadar seviyomuşum.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

Alf dizisini tv de denk geldiğimde izlerdim çocukluğumuzdan kalma diziler işte.. hala unutmadık tabi. power rangers vardı birde onu hiç kaçırmazdım o da ii di :)..

The End
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

dizimag'da var. şahsen aylar önce nostalji olsun diye izledim ama ilk bölümün çeyreğine gelmeden kustum.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

bende de oyuncağı vardı alf çok iyi hatırlarım :) şimdiki neslin çok şey kaçırdığını düşünmekteyim...

Hatasız Kod Olmaz... :)
Toplam Hit: 3949 Toplam Mesaj: 30