Ali İsmail Korkmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Eskişehir'de Gezi eylemleri sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın Kayseri'deki duruşmasında savcı, tutuksuz yargılanan polis Yalçın Akbulut hakkında tutuklama talep etti.

Yetmez ama bu başlangıç güzel oldu.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

Eskişehir'de Gezi eylemleri sırasında dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın Kayseri'deki duruşmasında savcı, tutuksuz yargılanan polis Yalçın Akbulut hakkında tutuklama talep etti.

tutuklanma talebinin reddine karar verildi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Mahkeme hakimleri umarım bu gece ali uykunuza girer ve sabah ağzınız eğilir. 

kim bu mahkemelerin doğru karar verdiğine inanıyor ?

komple mahkemelerin kaldırılıp hakimlerin idam edilmesini istiyorum.
    sırf bu olay için değil. diğer tüm mahkeme olayları ile ilgili 

tüm hakimleri sürgüne göndermek gerek...hiçbirinin dürüstlüğüne inanmıyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

edit

Ali ismail korkmaz ne demişti :

TİTREYECEKSİN

KORKACAKSIN

YIKILACAKSIN

ADİ HÜKÜMET.

ŞİMDİ AYNEN BU DEDİKLERİ GERÇEK OLDU. BİRDE YIKILDIĞI GÜN TAM OLACAK.

O 5 GENCİN AHI BİTİRECEK BUNLARI

kaygusuz tarafından 03/Şub/14 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/saniklarin-ceza-almasi-ali-ismaili-geri-getirmez--4223441?day=2014-02-03 

avukatlık mesleğinide gazetecilik gibi bir mesleğe hatta or.luğa bağlıyorum artık bu 3 meslek dalı benim gözümde aynıdır. Hukuk sistemi başta olmak üzere insanların bu tip olaylardan sonra kimseye inancının olmaması normaldir. bu kardeşimiz dövülerek öldürüldü peqi bu adam tek başınamıydı ? tek polismi döverek bu hale getirdi sanmıyorum allah bilir kaç kişi girişmişlerdir. ayrıca bu davadan hiç bir şey çıkmyacak! taki birileri AKP iktidarına son verip 20 yıl sonra altını eşelemeye kalkmazsa. ayrıyetten olası bir AKP yenilgisinde alayı da ülkeyi terkedip başka ülkelere kaçıcaklardır. 

güzel ülkemin tek karışını bile bir hiç uğruna içine eden ettiren yardımcı yaltakçı otçu bokçu hepiniz allah bin belasını versin. 

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Kumanaga bunu yazdı

Hadi ben taraflı bakıyorum ve bu çocuğun bu şekilde öldürülmesine çok üzülüyorum.

Tarafsız birileri bu durum hakkında ne düşünüyor çok merak ediyorum.

Yazıktır günahtır yaa.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 3613 Toplam Mesaj: 27