Ali Murat Erkorkmaz Compishco İşte İstedigim Bu
-
hoca tv de neyi söylemişti ?
-
bu adam bizim okuldan mezundu,her sene mutlaka konferansa gelir kendini ballandıra ballandıra anlatır.
daha komik bişi söliyim.painte benzer(ki paint ondan kat kat iyidir) bi programı var,içine 3 ağaç 2 ev 1 güneş brush ı atmış,resim çizemeyen insanlar resim çizsin bu programla diyor.internetle alakası olmayan adamlar whaoooow diye bakıyolar.
buraya oylesine takilan biri bile adami dinleyince nasi sacmaladigini anlayabilir.1980lerden kalma bi sitesi vardi hatta http://www.alimurat.com/
sorun adamin yaptiklari/yapmaya calistiklari degil zaten.milleti salak yerine koyup kendini yuceltmesine ifrit oluyorum.bide bana cok yakın oturuyo katlanamıyorum adama.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam tarcanını biliyom ya kusura bakma ama o kesmiyo beni :) bir kelimeyi sürekli tekrar edince bunu anlamıyo mesela biraz daha gelişse gelecek var aslında.bi de sesli sisteme geçse daha iyi olur.bilmem ne düşünürsün bu konularda.
-----------------------------ahaha :D haklısın hocada 800 kelimelik hazneyle bu kadar.İlerleyecek gelişecek hocam ..
Sesliye geçillse öyle kullanılmaz.Daha doğrusu konuşmak çin kullanmam.Demir adamı izlediysen neydi unuttum ama bi tane bilgisayar vardı konuşuyor işler yaptırıyordu o tarz birşey lazım
-
jarwisti o zumzuk bende izledikten sonra filmi bundan yapıcam bi tane demiştim :P
sonra tenezzül etmedim tabi tarcan var dedim :P
yanlışım olmasın tarcana dedim :W -
Valira bunu yazdı:
-----------------------------bu adam bizim okuldan mezundu,her sene mutlaka konferansa gelir kendini ballandıra ballandıra anlatır.
daha komik bişi söliyim.painte benzer(ki paint ondan kat kat iyidir) bi programı var,içine 3 ağaç 2 ev 1 güneş brush ı atmış,resim çizemeyen insanlar resim çizsin bu programla diyor.internetle alakası olmayan adamlar whaoooow diye bakıyolar.
buraya oylesine takilan biri bile adami dinleyince nasi sacmaladigini anlayabilir.1980lerden kalma bi sitesi vardi hatta http://www.alimurat.com/
sorun adamin yaptiklari/yapmaya calistiklari degil zaten.milleti salak yerine koyup kendini yuceltmesine ifrit oluyorum.bide bana cok yakın oturuyo katlanamıyorum adama.
-----------------------------hımm kıskançlık kokuları alıyorum sanki..
yoksa yanılıyormuyum?
Bu adamı kötüleyebilmen için bu adamdan daha iyi birşey yapman gerek bence.
Yoksa bu konuştukların çamur atmadan öteye geçemez.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------hımm kıskançlık kokuları alıyorum sanki..
yoksa yanılıyormuyum?
Bu adamı kötüleyebilmen için bu adamdan daha iyi birşey yapman gerek bence.
Yoksa bu konuştukların çamur atmadan öteye geçemez.
-----------------------------yok inan bana insanlari aptal yerine koyan birini kiskanamam kesinlikle :)
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------yok inan bana insanlari aptal yerine koyan birini kiskanamam kesinlikle :)
----------------------------pek i : )