Alice İn Wonderland By Tim Burton
-
Cuma günü vizyona girecek olan filmi milyonlarca Tim Burton hayranı gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum.Tim Burton yine bir şaheserden bir şaheser nasıl yaratılır göstercek bize.Siz hala Tim Burton ın hiç filmini izlemeyenlerdenseniz büyük heyecanlar kaçırıyorsunuz demektir.Herkese bu filmi cuma günü sinemada izlemelerini tavsiye ederim.
Saygılar...
Bazı Tim Burton Filmleri:
Edwarm makaseeler,
Sweeney Todd,
Ed Wodd,
Ölü Gelin,
Çarlinin Çikolata Fabrikası,
Big Fish,
Beterböcek,
Hayalet süvari..
-
Bi aksilik çıkmazsa c.tesi Ankara AFM Imax'teyim söylediklerinede aynen katılıyorum..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
Bi aksilik çıkmazsa c.tesi Ankara AFM Imax'teyim söylediklerinede aynen katılıyorum..
-----------------------------Hocam cumartesiyi bekleyebiliyorsan helal olsun.Ben cuma olsun diye dört gözle bekliyorum
:):)
-
bende severim kendisini özellikle sweney todd mükemmeldi çikolata fabrikası da fena deildi. alisi de merak ediyordum 2 senedir ckm de afişi var helena bonham zaten hayranıyım bu kadar mı güzel rol yapılır.
-
keokihamni bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Hocam cumartesiyi bekleyebiliyorsan helal olsun.Ben cuma olsun diye dört gözle bekliyorum
:):)
iş-güç-yorgunluk anca , sağlam kafa seyreylemek gerek.. -
Ahh şimdi Samsunda olacaktım.Bu okul davasına sineması olmayan yere geldik.Memlekette olsaydım garanti giderdim.Çünkü Helena Bonham Carter oynuyor hastayım kadına:D Bu adamın filmleride süper...
-
Mükemmel bir film olmuştur en ufak şüphem bile yok bundan avatar'ı izlerken tanıtımda gördüğüm andan beri sabırsızlıkla bekliyorum bakalım tavşan deliği ne kadar derin :))
-
Bakalım "İçine biraz gotizm, biraz melankolik bir hava katayım da hakkımda "Sorunları olan manyak bi yönetmen!!" yhaaaa desinler" diyerekten nasıl piç etmiştir güzelim hikayeyi.
Tim Burton ergenlikten çıkamamış bir dallamadan başka bir şey değildir!
-
Film güzele benziyor. İnternete düşmüş. Fakat bir rapidshare linki bulamadım. Şu hotfile çıktı başa bela.
-
Görüntüleriyle ,Müzikleriyle ,yarattığı ütopik dünyalarla Tim Burton gerçek bir dahi.Ayrıca hitap ettiği insan kitlesine ve hayranlarına bakılırsa yalnızca Tim Burton ergen bir çocuk değil, ÇOK sayıda insanın iiçinde hala bir çocuk yaşıyor demektir..
-
Hocam nerdeymiş o film ya fake falandır büyük ihtimal çünkü tl'ye bile düşmedi film ama sen link varsa ver ne olduğu fark etmez indirelimde çevirmeye başlayalım bir an önce