Alien In The Forest (3D Art Composition)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 3d cizim işlerinden anlamam ama .. dişler biraz tuaf gibi duruyor ?
-----------------------------hocam agizina kemik istemi eklemedim. morphla hareketlendirdigim icin dislerde hafif deformasyona neden olmus :) simdi fakettim bende :)
-
hacı iyi güzel hoş eline sağlık.
fekaaaaaaaaaaaaat bu alien yerden kalktıktan sonra bi nefes alışı var sanki arkasından alien kovalıyo .d
-
hocu bu kısa film çok kıs olmuş :) şaka bi yana ortam çok karanlık. biraz daha aydınlatma denesen ya.
-
CellyM bunu yazdı:
fekaaaaaaaaaaaaat bu alien yerden kalktıktan sonra bi nefes alışı var sanki arkasından alien kovalıyo .d
-----------------------------muahahah :D hocam predator kovaliyodu onu :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------muahahah :D hocam predator kovaliyodu onu :D
-----------------------------bence predator düzüyo :d
-
orjinalinde agzını actıgında salya gıbı bıseyler oluyodu.
-
bacardi bunu yazdı:
orjinalinde agzını actıgında salya gıbı bıseyler oluyodu.
-----------------------------hocam onu kisa filmde yapicam bu sadece bir test :D
-
ormanıdamı sen yaptın hacım birde bi öneri göz yap zavallıya yeşil renkli olsun yakışıklı
-
Bu renderli çalışmalar After effect'e 10 basar ama emınımki bu video için saatlerce uraşmışsındır uzun metrajlı bişey olsa hani 10 dk uzun değim 1 ay uraştırır tek kişiyle zor oluacak bi iş ama benim diyeceğim izlemesi güzel :) eline sağlık
-
alacakaranlik bunu yazdı:
Bu renderli çalışmalar After effect'e 10 basar ama emınımki bu video için saatlerce uraşmışsındır uzun metrajlı bişey olsa hani 10 dk uzun değim 1 ay uraştırır tek kişiyle zor oluacak bi iş ama benim diyeceğim izlemesi güzel :) eline sağlık
-----------------------------Tesekur ederim hocam ;) 4 saatimi aldi bu sahne ;) ama planladigim kisa filmde toplam 6 dk y yakin kulanicam bu yaratigi :D