Alien Vs Shaban (3D Composition)
-
:D Can sıkıntısından dolayı yaptıgım bir calısma :D

-
Hacı sen bu işten para kazanıyorsun değil mi?
-
robotumsu duruyor ya dişler düz olsa :D:D ama süper
-
hacı bi logo işi vardı :| msj attımda sallamadın :D Ücretlede olur ? Bi pm atarsan sevinirim.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kazaniyorum hocam :D TV kanalinda calisiyordum 2 hafta once biraktim. okula agirlik verdim simdi. ama ozel isler aliyorum ;)
-
4eye bunu yazdı:
hacı bi logo işi vardı :| msj attımda sallamadın :D Ücretlede olur ? Bi pm atarsan sevinirim.
-----------------------------pm attim hocam :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------kazaniyorum hocam :D TV kanalinda calisiyordum 2 hafta once biraktim. okula agirlik verdim simdi. ama ozel isler aliyorum ;)
-----------------------------Senin adına çok sevindim yoksa böyle bir yeteneğin amatör olarak kalmasına gönlüm razı olmazdı :)
-
seadog bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Senin adına çok sevindim yoksa böyle bir yeteneğin amatör olarak kalmasına gönlüm razı olmazdı :)
-----------------------------Eyvallah hocam ;)
-
hangi kanalda çalışıyordun :)
-
SUPERBICO bunu yazdı:
hangi kanalda çalışıyordun :)
-----------------------------hocam isim vermesem daha iyi ;) ama genellemede sunu soyleyebilirim, buradaki kanallar 3D nin degerini pek bilmiyorlar :D daha dogrusu anlamiyorlar :D
-
Senin el londraya gider...
büdüt
ama biraz fotoğraf da çalışman lazım