Aliexpres Alibaba Para Kazanma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizlice
    gizlice's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Aralık/2015
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    xxjokerxx bunu yazdı

    Adam piyasa fiyatını araştırıyo malın yok öyle 40a al 15 göster hatta sen aldığın yeri ödemeyi 15den göster yine kabul etmez bildiğim kadarı ile öyle vergi levhası yetmiyor dış ticaret sirketin olacak ve her gelen mala vergi alır kalem kalem 

    yurtdısına satıs yapabılıyorsun fakat ithalat rejımını okumak ona gore yorumlamak lazım vergı levhası yetebılır fakat oranları vergı durumları degısmekte.

    smdı sen yok oyle 40 al 15 goster demısısn ama bu kanunsuz bır olay degıl her ulkenın vergı bıcımı ayrı kaldıkı sen ıflas etmıs bır durumdakı fabrıkadan o ulke satıs fıyatı 1000 usd olan bır malı 100 dolara 50 dolara hatta bedava bıle elde etmıs olabılırsın .

    urunun turk gumruk alanına  gırdıgı zaten gumrukte sen zaten urunlerle ılgılı olarak pulunu vs gereklı proseduru ızleyerek odemenı yapıyorsun malı gumruk alanından cıkarmak ıcın.

    Adam ornegın sen pıyasad degerı ulkede satıs 10bın dolar olup trde 20 bıne satılan urune dersekı sen bunu bın dolara alamazsın bunu ıspat et .faturanı gonderırsın derse yıne cıkartamazsın . O parayı odemeden cıkartamazsın. parayı odeyıp cıkartırsın snra bakanlıkla yazısırsın snra olmazsa dava acıp odedıgın parayı faızı ıle alırsın.

    Bır hocam anlatmıstı bundan bır kac sene once arkadası bır ulkeden ıkıncı el sonar cıhazı almıs . sıfır fıyatı 45 bın dolar cıvarında ımıs fakat ıkıncı el aldıkları ve tıcarı faalıyette bulunmadıkları ıcın dırekt son kullanıcı aldıgı ıcın normalde ıthalat kısmına dahıl olmuyor . ama gumruk yıne ıthalatcı olarak goruyor bunları ve oranları belırtıp malı cekebılmelerı ıcın odeme yapmalarını ıstıyorlar . odeme yapıyorlar malı cekıyorlar bakanlıkla yazısıyorlar vs dava acıldı mı bılmıyorum ama gerı alıyorlar.

    demem odur kı sen zaten fatura ıle malın bedelını bıldırıyorsun derlerse kı gumrukte bu mal bu fıyata olamaz , memuru ılgılendıren bır durum degıldır memur sorun cıkartıyordur , hukuksuz ıs yapıyordur yasal yoldan hakkınızı arayabılırsınız.

    ısı bılen bır gumruk musavırıne gercı hepsı bılır gıdın konusun 100 tane urun getırtmek ıstıyorum dıyorsun yanı tanesı 10 dolar bın dolar eder vergısı pususu sana 3 4 bıne patlar o yuzden rıske gırme az para degıl sonucta gıt bır konus hocam snra ıs yap. kolay gelsın 

    ek olarak soyle bır sey gordum smdı bır bakayım dedım sen ıyıce arastır derım 

    http://bilgedefteri.net/cinden-alisveris-ayni-urunden-kac-adet-alabilirim.html

    yorumların için ve cevapların için teşekkür ederim mürit kardeşim ama attıgın link doğru ama ben 150 dolar lık ürün aldım kaporta göçük seti dhl ile tam 4 veya 5 gün içerisinde geldi ama gümrükte hhiçbir sıkıntı olmadı benim kanatimce gömrükte cok yüksek fiyatlı örnek 1000 dolar 2000 dolar lık ürün veya bir üründen toplamada 4 ve üzeri verilince ozaman gümrüge takılıyor sıkıntı oluyor diye biliyorum ama onu denemedim örnek 40*10 = 400 dolar olsa deneme cok büyük risk 1200 tl civarı korkutuyor biz kaçak yapalım demiyorum ama bazen duyduklarımda ürünün alış fiyatı kadar vergi alınıyor diye o yüzden korkuyorum


    gizlice
Toplam Hit: 1901 Toplam Mesaj: 12
para kazanma