Aliexpress Hakkında
-
Teşekkür ederim hocam.
-
obie bunu yazdı
Benzer her konuya illaki yazılır,75 euro sınırı.Arkadaşım yurtdışından alışveriş yaptınız mı hiç ? Zaten siteler belli ; ebay,dx,aliexpress.Bunların hiçbiri gerçek fiyatını yazmaz paket üzerine.3-5 dolar yazar,hediye kısmını işaretler ya da bilgisayar parçası,mp3 player,elektronik vb.yazar.200 dolarlık bi ürün aldınız,gümrükteki adam nereden bilecek bunu ? Ayrıca bim poşeti ile gelmiyor bunlar,içindeki bir bakışta görsün.Öyle her gelen açılmıyor.Hatta hiç açılmadığını da düşünüyorum.Hadi diyelim zor bir ihtimal takıldı gümrüğe,zaten parasnızı sorunsuz geri alırsınız,ne bu telaş ? Al geç arkadaşım.
bazı sitelerdede senin seçeneğine kalır
üzerine gift yazdırabilir değerini düşük gösterebilirsin vs ama önermem
-
deneme amaçlı 12 dolarlık aldım bişi chinabuye.com dan. 3 gün oldu daha tracking no bile vermediler. her zaman gelmiyo sanırım bu çin kargoları :D
-
aliexpresten 3 ayrı ürün sipariş ettim üçü de ertesi gün kargoya verdi
-
mataramasuko bunu yazdı
aliexpresten 3 ayrı ürün sipariş ettim üçü de ertesi gün kargoya verdi
bi de orayı deneyim hocam eyw.
-
hacılar iphone 5 var. kulaklık ve çekme sorunu var. bu modülü 80 tlye değiştiriyorlar. ben çinden getirtip kendim takmak istiyorum.
iphone cgarge unit, iphone charge earphones module falan diye arattım bulamadım. ilgili ürünün linkini atabilcek var mı? ya da ne olarak aratmam lazım.
-
joe_black bunu yazdı
hacılar iphone 5 var. kulaklık ve çekme sorunu var. bu modülü 80 tlye değiştiriyorlar. ben çinden getirtip kendim takmak istiyorum.
iphone cgarge unit, iphone charge earphones module falan diye arattım bulamadım. ilgili ürünün linkini atabilcek var mı? ya da ne olarak aratmam lazım.
Hocam bence ugrasma yani 80liraya yaptir hem1 ay bekleme hemde riske girme
-
piradomim bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Hocam bence ugrasma yani 80liraya yaptir hem1 ay bekleme hemde riske girme
hacı sırf jb yapıp sağını solunu kurcalıcam diye iphone aldım. içini açmıcaksam canım sıkılır benim duramam :D
ara ara çekme sorunu oluyor. kulaklık ara ara oluyor. ara ara dediğimde 4 5 günde 1.
çok acil değil zaten yoksa mecbur yaptıracktım