Aliexpress Open Dispute
-
Müridler malum siteden 2 adet powerbank siparişi verdim. Ürünler 10 gün sonra geldi. Açtım kontrol amaçlı telefon taktım şarj ettim. 2.ci sini bilgisayara bağladım. Powerbankı şarj olcak mı derken takmamla birlikte cihazdan bir duman yükseldi. Ortalık yanık koktu.
Neyse elemana mesaj attım kısa devre yapmış dedi. Bende open dispute açtım. 10$ iade istedim. tanesi 11$ dı. Eleman kabul etmiş iadeyi. Fakat sonrası yok. Nerede ne işlem yapağım anlamadım.
-
Iki hafta kadar sure icerisinde hesabina Aliexpress tarafindan iade yapilacaktir. Yada konusmalari yaptiginiz ilgili urune ait mesajlari burada "screenshot" olarak gosterebilirsen, ne demisler sana tercume ederiz.
alexelebek tarafından 14/Mar/16 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
alexelebek bunu yazdı
Iki hafta kadar sure icerisinde hesabina Aliexpress tarafindan iade yapilacaktir. Yada konusmalari yaptiginiz ilgili urune ait mesajlari burada "screenshot" olarak gosterebilirsen, ne demisler sana tercume ederiz.
bunu demeye geldiydim.
-
ekran görüntüleri akşam göndereyim. Filtreden dolayı giriş yapamıyorum.
Konuşmalarda bir sıkıntı yok sanırsam. Open dispute da Seller Accept yazıyor. Merak ettiğim bir kart numarası vs. vericekmiyim yoksa aldığımız kartta otomatik olarak iade gelicek mi?
-
ZaZu bunu yazdı
ekran görüntüleri akşam göndereyim. Filtreden dolayı giriş yapamıyorum.
Konuşmalarda bir sıkıntı yok sanırsam. Open dispute da Seller Accept yazıyor. Merak ettiğim bir kart numarası vs. vericekmiyim yoksa aldığımız kartta otomatik olarak iade gelicek mi?
evet paran iade edilecek.
-
Aldigin karta iade olacaktir.
-
yardımlarınız için teşekkürler
-
Hocam aletin için açıp bi foto atar mısın merak ettim.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam aletin için açıp bi foto atar mısın merak ettim.
açacaktım ama tırstım :D ledleri hala aktif yanıyor. Patlar diye korktum. Su dolu bir kovaya atıp iyice öldürmek lazım.
Açılmasını nasıl yaparım bilmiyorum. Çünkü komple presli metal kasa.
-
Bende marka bir şey sandımdı 5 kuruş fazla ver marka al hocam. Bataryanın şakası olmaz. Markasız olanların pilide çabuk ölüyor.
-
mkyb bunu yazdı
Bende marka bir şey sandımdı 5 kuruş fazla ver marka al hocam. Bataryanın şakası olmaz. Markasız olanların pilide çabuk ölüyor.
Yok be hocam aliexpress işte :D bunları zaten biraz kullanıp atıcam. Xiaomi falan alcam
Ama note 3 telefonu %34 teyken takım 55 dk da full yaptı perjormansı şaşırttı beni :D
ZaZu tarafından 14/Mar/16 17:55 tarihinde düzenlenmiştir