folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aliexpress'te Yenilen Kazık Ve Çine En Ucuz İade?

Aliexpress'te Yenilen Kazık Ve Çine En Ucuz İade?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Telefona batarya aldim 9 dolara  normalde 30 35 gunde geldiginden aldigimi unuttum.bu  Konuyla beraber aklima geldi ama  55 -60 gün gecmis ve para aktarilmis saticiya onay vermeden.herhangi bisey yapabilir miyim bu durumda?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    sir bunu yazdı

@DJ_Alper

Anlaşmazlığı açtım 8 gün geçti toplam süre 15 yada 14 gün, eleman cevap yazmıyor. Escalate Dispute diyeyim mi demeyeyim mi ? eğer eleman cvp vermezse para iadesimi alacağım ?

anlaşmazlığı açtığında süre durur hocam

2. olarak anlaşmazlık çözümü ortalama 15 gündür sadece bekle :)

anlaşmazlıkta ne yazdığını bilmiyorum ama resim felan koymuşsundur inşallah

resimi geç direk video çekip attım o mükemmel ingilizcemle :/ ar yu disko ar yu kola e vat ar yu :)

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    GodofWar bunu yazdı

Telefona batarya aldim 9 dolara  normalde 30 35 gunde geldiginden aldigimi unuttum.bu  Konuyla beraber aklima geldi ama  55 -60 gün gecmis ve para aktarilmis saticiya onay vermeden.herhangi bisey yapabilir miyim bu durumda?

süre bitimine 3 gün kala seni maille uyarmışlardır tabi dikkate almadın şu durumda birşey yapamazsın satıcıyla iletişime geç gelmediğini soyle rica et

geri sayım süresini isterseniz satıcıya söyleyip uzattırabilirsiniz

diyelimki benim gibi yanlışlıkla anlaşmazlık açacağınız yere onay verdiniz ozaman hemen aliexpress ile iletişime geçip paranın aktarımını durdurtabilirsiniz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3499 Toplam Mesaj: 14