Aliexpress'te Yenilen Kazık Ve Çine En Ucuz İade?
-
Telefona batarya aldim 9 dolara normalde 30 35 gunde geldiginden aldigimi unuttum.bu Konuyla beraber aklima geldi ama 55 -60 gün gecmis ve para aktarilmis saticiya onay vermeden.herhangi bisey yapabilir miyim bu durumda?
-
DJ_Alper bunu yazdısir bunu yazdı
@DJ_Alper
Anlaşmazlığı açtım 8 gün geçti toplam süre 15 yada 14 gün, eleman cevap yazmıyor. Escalate Dispute diyeyim mi demeyeyim mi ? eğer eleman cvp vermezse para iadesimi alacağım ?
anlaşmazlığı açtığında süre durur hocam
2. olarak anlaşmazlık çözümü ortalama 15 gündür sadece bekle :)
anlaşmazlıkta ne yazdığını bilmiyorum ama resim felan koymuşsundur inşallah
resimi geç direk video çekip attım o mükemmel ingilizcemle :/ ar yu disko ar yu kola e vat ar yu :)
-
GodofWar bunu yazdı
Telefona batarya aldim 9 dolara normalde 30 35 gunde geldiginden aldigimi unuttum.bu Konuyla beraber aklima geldi ama 55 -60 gün gecmis ve para aktarilmis saticiya onay vermeden.herhangi bisey yapabilir miyim bu durumda?
süre bitimine 3 gün kala seni maille uyarmışlardır tabi dikkate almadın şu durumda birşey yapamazsın satıcıyla iletişime geç gelmediğini soyle rica et
geri sayım süresini isterseniz satıcıya söyleyip uzattırabilirsiniz
diyelimki benim gibi yanlışlıkla anlaşmazlık açacağınız yere onay verdiniz ozaman hemen aliexpress ile iletişime geçip paranın aktarımını durdurtabilirsiniz